Microtox- rynkbehandling utan förlorad ansiktsmimik – DOCTOR_K
Your cart
Close Alternative Icon

Microtox- rynkbehandling utan förlorad ansiktsmimik

Arrow Thin Left Icon Arrow Thin Right Icon

Microtox är behandlingen som blir mer och mer omtalad inom estetiska injektioner men vad är det egentligen som gjort behandlingen så pass populär? Låt oss berätta allt du behöver veta.

Det blir allt vanligare att klienter efterfrågar naturliga resultat. Vi på DOCTOR_K blir självklart väldigt glada över detta då vi alltid haft och har naturliga resultat i fokus när vi utför injektionsbehandlingar. Till skillnad från de traditionella behandlingarna mot rynkor förlorar inte ansiktets sina naturliga ansiktsuttryck med en Microtox behandling. En annan skillnad är att läkemedlet blandas ihop med vitaminer, hyaluronsyra och mineraler.

Med hjälp av 19 små tunna nålar som stämplas ytligt över huden injiceras denna blandning snabbt och effektivt. I och med att Microtox behandlingen injiceras ytligt görs en kontrollerad skada i huden som är till många fördelar och ger otroliga resultat.

  • Nyproduktion av kollagen
  • Minskade porer
  • Reducering av ytliga blodkärl
  • Föryngrar huden
  • Slätar ut fina linjer
  • Ger lyster och återfuktar torr hud
  • Jämnare struktur och hudton


Så sammanfattningsvis kan du välja att genomgå en Microtox behandling av flera olika anledningar. Men det är den ultimata behandlingen för dig som vill reducera mindre ålderstecken samtidigt förbättra hudens lyster och struktur.
Microtox behöver dock underhållas. Rekommendationen är att göra en Microtox behandling var tredje månad. Detta för att bevara resultatet på bästa möjliga sätt.

För att läsa mer om behandlingen gå in på vår hemsida Doctork.se eller klicka på bilden.