Varför estetiska injektioner? – DOCTOR_K
Your cart
Close Alternative Icon

Varför estetiska injektioner?

Arrow Thin Left Icon Arrow Thin Right Icon

Kombinera med nuvarande jobb

Om du fortfarande vill ha kvar ditt nuvarande jobb, men arbeta med estetiska injektioner vid sidan är det en lätt väg att gå med oss på _K academy. Det kan vara skrämmande att byta bransch när man inte vet om det är någonting som kommer passa dig som person. Många är också oroliga över att de inte kommer få klienter direkt efter sin utbildning och vill därför inte satsa allt på estetiska injektioner. Det är helt normalt och du är inte ensam om att känna detta. Genom att gå BAS kurserna i filler och toxin på _K academy lär du dig grunderna i att injicera. Direkt efter din utbildning kan du börja med estetiska injektioner vid sidan av ditt nuvarande arbete. Efter att ha behandlat ett flertal olika klienter och ett intresse hittas finns möjligheten alltid att utbilda sig vidare och stegvis jobba dig från ditt nuvarande jobb vid sidan av, för att jobba heltid med injektioner.

Växande bransch

Estetiska injektioner ökar för varje år, en stor anledning till varför är att människor vågar prata öppet om deras ingrepp och dess fördelar mer än tidigare. Det har sedan år tillbaka ofta kopplats till stela ansikten och överfyllda läppar. Idag är det inte sanningen, det blir allt mer trendigt med naturliga resultat och att framhäva inte förändra. Det har blivit ett alternativ för ökat självförtroende och att minskade komplex. Utöver det utförs många estetiska behandlingar idag i medicinskt syfte, till exempel toxin mot spänningshuvudvärk eller tandgnissling. Det är också allt fler män som gör behandlingar, övervägande är rynkbehandlingar men filler i kinder, käklinje och under ögonen är också vanligt. PRO paketet är för den som vill ha övergripande kunskap om branschen och injektionstekniker. Detta gör att du kan behandla majoriteten av dina klienter. De populära behandlingarna kinder och haka ger dig kunskap till att framhäva de olika delarna i ansiktet på ett naturligt sätt.

Kreativt

Denna branch är otroligt kreativ och kommer dagligen ge dig utmaningar i ditt arbete. Det finns alltid möjlighet att lära sig mer kunskap kring hur du på bästa sätt framhäver manliga eller kvinnliga drag. Skillnaden mellan injektioner och att arbeta som sjuksköterska, tandläkare eller läkare är att dina klienter kommer inte för att de är sjuka, har ont eller med ett problem. De kommer till dig glada, exalterade eller nervösa för att de vill ha hjälp att öka sitt självförtroende eller bara framhäva vissa delar i ansiktet. Det går alltid att hitta nya områden att fördjupa sig, det tar lång tid innan du blir helt fullärd, något som kommer hjälpa dig att hålla kreativiteten öppen under hela din resa.

Nya regler skapar bättre förutsättningar för seriösa behandlare

Nästa år fastställs förhoppningsvis hårdare regler kring estetiska injektioner. I nuläget finns det inte en lag på att vara legitimerad för att utföra injektioner. Det betyder att i princip vem som helst kan utföra injektioner i dagsläget. Detta kommer med ett flertal komplikationer och över behandlingar på grund av att grundlig anatomisk kunskap saknas sedan tidigare, detta kan vara rent ut av livsfarligt för klienten. Med nya regler på att endast legitimerad personal får utföra injektioner kommer antalet komplikationer minska. Detta innebär också en drastisk minskning med antal behandlare i branschen, nu är bästa tiden att börja din resa inom estetiska injektioner. Efter en till två enskilda kurser kan det vara svårt att bli anställd eller öppna upp en egen klinik för att på heltid arbeta med injektioner. Därför är våra paket perfekta, för dig som vill gå in helhjärtat, få full kompetens samt arbeta med det estetiska på heltid är våra paket MASTER eller ACADEMY perfekta. Båda paketen gör dig till en kompetent behandlare, de ger dig en personlig mentor och handledare under hela din utbildning. Du får också bland annat gå en heldag med Hadde Kader själv. Sida vid sida och lära dig av grundaren av DOCTOR_K academy.