Vi välkomnar Bahare Norian Leg.Tandläkare och föreläsare – DOCTOR_K
Your cart
Close Alternative Icon

Vi välkomnar Bahare Norian Leg.Tandläkare och föreläsare

Arrow Thin Left Icon Arrow Thin Right Icon
Vi välkomnar Bahare Norian Leg.Tandläkare och föreläsare

När vi möter Bahare i soffan på Doctor_K tar hon ett djupt andetag och skrattar hejdlöst åt en situation som just hänt på övervåningen där hon hälsat på någon som hon trodde var någon som det visade sig var någon helt annan. Hennes härliga väldoftande hår sätter hon upp i en hästsvans och samlar sig inför mötet vi snart ska ha.

-Tack snälla för att jag blev inbjuden till ett sånt fantastiskt och unikt tillfälle.
Vi har tagit in en fotograf som bland annat ska plåta henne för DOCTOR_K´s hemsida.
Vi har ett fullspäckat schema och samtalet vi har följs snart upp av ett möte med övriga kollegor på akademin där ämnet komplikationer står på agendan.
Vi har bjudit in experter från läkemedelsföretaget Allergan och har tänkt fördjupa oss i studier om nenbrytningsbara produkter och dess beteenden.

”Det var helt enkelt det jag brann för”

Några år efter gymnasiet flyttade Bahare till Ungern där hon påbörjade sina tandläkarstudier tillsammans med sin nuvarande sambo.
- Universitetet hade ett gott rykte och vi va fler som valde att flytta dit. 
Min utbildning utomlands präglades av många positiva upplevelser och framförallt en bra utbildning där den estetiska delen inom tänder låg mig varmt om hjärtat. Jag fann kärleken tidigt och att jag idag jobbar med estetiska injektioner på heltid faller helt naturligt för mig. Hon kom i kontakt med estetiska injektioner för 6 år sen och har sedan dess släppt tandläkarbranschen helt.

- Det var helt enkelt det jag brann för säger hon när hon berättar att hon inte har några planer på att lämna injektionsvärlden. Det finns så mycket att hämta och lära sig och att idag få stå och vara en inspiratör för andra känns otroligt givande.

Bahare Norian är en av föreläsarna på DOCTOR_K_K academy och en helg i månaden håller hon en BAS, PRO eller MASTER utbildning för elever på alla nivåer. Hon har tillsammans med Dr. Hadde skapat kursinnehållet som presenteras på utbildningarna. Hon har en lång erfarenhet av att föreläsa och utbilda andra behandlare och vi är väldigt glada över att få utöka våra kurstillfällen genom att erbjuda expertis från henne.

Text: Kelli Kader  
Foto och bild: Elin Svanström