Your cart
Close Alternative Icon

15% rabatt

När du gör din BTX behandling inom 4 månader.

Vilka behandlingar?

Rynkbehandlingar & spänningshuvudvärk

Varför?

Det är ett sätt för oss att ge tillbaka. Vi tror på långsiktighet i förebyggande syfte.


Vanliga frågor och svar

Vad är BTX och hur vet jag om det är rätt för mig?

BTX är egentligen en förkortning på det muskelavslappnande läkemedlet som tagit världen med storm. Den är det mest effektiva och enklaste behandlingen mot rynkor. Det finns flera olika märken på marknaden och vi använder oss främst av toxinet Vistabel. Beroende på vilket resultat vi vill uppnå och vilka områden vi behandlar varierar placering och mängd. Läkemedlet injiceras ner i den muskelgrupp som man vill ska slappna av och resultatet uppnås efter 10-14 dagar. Olika typer av behandlingar kan utföras med läkemedlet för att passa klientens individuella behov och estetiska önskemål.

Innan varje behandling ingår en konsultation där du och din behandlare diskuterar och för en dialog om vad som rekommenderas för just dig. Med vår expertis och med hjälp av vår 3D kamera skräddarsyr vi din behandlingsplan utifrån dina förutsättningar och behov.

Hur går behandlingen till?

Med tunna små nålstick injiceras toxinet under huden. Beroende på i vilket syfte man gör behandlingen, varierar placeringen av läkemedlet. Behandlingen är inte smärtsam och går endast på några minuter. Du kan få en lätt rodnad och svullnad som går över efter bara några timmar. Detta går lätt att täcka över med hjälp av smink.

Hur länge håller resultatet? 

Läkemedlet finns kvar i muskeln i 3 månader. Dock kan effekten av behandlingen variera beroende på olika faktorer så som din styrka i muskeln och hur bra ditt muskelminne är. De första behandlingarna rekommenderas att upprepas var tredje månad för ett mer långvarigt resultat. Därför rekommenderar vi dig att alltid boka in en ny tid efter tre månader för en ny behandling.

Vilket resultat kan jag förvänta mig?

Beroende på vilka områden du gör och i vilket syfte varierar resultatet. De vanligaste effekterna du kan förvänta dig är en slätare hy samt reducering av linjer och rynkor. 

Varför DOCTOR_K?

Vi på Doctor_K fokuserar på skräddarsydda behandlingsplaner, exklusivitet, personligt bemötande och naturliga resultat. Detta gör att vi har många nöjda klienter med stort förtroende för oss. Vi har lång erfarenhet och ett kompetent team som delar samma vision och ansvar i resultaten du som klient förväntar dig. Du som klient har alltid möjlighet att komma på en kostnadsfri efterkontroll efter din behandling om så önskas.

Produkt och pris?

Vi använder främst Vistabel som materialval då vi tycker att det ger naturliga och hållbara resultat men vi har även andra märken för specifika områden.

Beroende på hur många områden du väljer att göra varierar priset.
Pris 1 område: 2 550 kr(3 000kr ordinarie)
Pris 2 områden: 3 400kr (4 000kr ordinarie)
Pris 3 områden: 3 995kr (4 700kr ordinarie)