Your cart
Close Alternative Icon

INFORMATION FÖR DIG SOM MODELL

Du som är ny modell/klient hos oss eller för dig som inte har varit hos oss de senaste 6 månaderna:
En konsultation måste genomföras senast 48 timmar innan din behandling och kostnaden för konsultationen är gratis för dig som modell. Konsultationer sker antingen online eller på plats. Klicka här för att utföra en konsultation online.
Vi använder filler från marknadens främsta leverantörer som materialval, Vistabel som toxin och Belkyra heter läkemedlet som används vid en belkyrabehandling.
Våra fillerbehandlingar, microtoxbehandlingar och BTX-behandlingar kostar från 1 900 SEK oavsett ord.pris. OBS! Priserna gäller upp till 1 ml och vi delar inte på sprutor. Om du behöver mindre så kommer vi kassera resten av sprutan och behöver du mer så kommer det kosta ytterligare 1 900 SEK.
 
Profilbalansering kostar 6 000 SEK per gång och inkluderar 4 ml filler.
Belkyra kostar 4500kr per gång. (OBS! Behandlingen behöver göras 2 ggr för bästa resultat med 8-12 veckors mellanrum)
 

Våra betalningsalternativ är följande: *Swish *Kontant *Kort *Klarna.

Eventuella korrigeringar/touch up ingår i priset - gäller dock ej påfyllningar.
Om en eventuell korrigering behöver göras så bokas det genom vår reception vardagar mellan 10:00-18:30 på telefon: 08-889241.
Bokningen görs minst 10 dagar efter behandlingen och max 20 dagar efter behandlingstillfället.
 
Alla våra behandlingar utförs på Regeringsgatan 85 i Stockholm.
Behandlingarna tar cirka 45 minuter/behandling och man får räkna med att vara lite flexibel då en del kursdeltagare behöver mer tid med sin modell.
Om man får förhinder är det viktigt att meddela det minst 24h innan avsatt tid. Uteblivet besök eller återbud senare än 24h innan bokad tid debiteras med 1 000 SEK.
 
Du kommer att fylla i ett hälsoformulär på plats och vi behandlar inte ammande eller gravida. Vi ser helst att du inte dricker alkohol 24 timmar efter att du behandlas och rekommenderar inte träning och bastu direkt efter en behandling. En behandling kan komma att nekas om föreläsaren och eleven under konsultationen tillsammans med dig bedömer att resultatet inte blir bra. Vi står för naturliga resultat och kommer göra våra bedömingar utifrån det.