Your cart
Close Alternative Icon

Modellservice

Hands- on kurs 

När det kommer till hands-on delen på våra utbildningar får du utföra en behandling på en levande modell under handledning av Dr. Hadde Kader eller Bahare Norian. Övriga kursmedlemmar får vara med och titta på behandlingen som du utför och på så sätt får du möjlighet att ta del av fler kandidater, områden och behandlingstekniker.

Du kan välja att ta med dig en egen modell eller använda vår tjänst Modellservice. Observera att under Vistabel/Azzalure/Bocoture kurserna kan du ta med en egen modell. Modellservice

När du väljer denna tjänst får du din modell presenterad för dig strax innan behandlingen och vi ansvarar för att modellen är en godkänd och en passande kandidat för behandlingen. Din modell är informerad om att detta är en kurs och är väl medveten om att du som behandlare behöver mer tid etc. Vi ansvarar för ev. kommande korrigeringar som kan behövas efter ex. antal veckor efter behandlingen.

Pris: 1 600 kr ex. momsEgen modell 

Du kan även välja att ta med dig en egen modell att behandla under den praktiska delen av kursen. Vi använder då produkt som du får med dig som ingår i kursen. Din modell är välkommen till våra lokaler under anvisad tid och kommer vartefter att kallas in för behandling. Observera att tiderna är ungefärliga och man får mer än gärna slå sig ner i loungen och ta en kopp kaffe eller te tills det blir deras tur.

Pris: 0 kr
Produkten som används på din egen modell är den du får med dig i din goodiebag.


Din modell behöver även bli informerad om att hen kommer filmas och eller fotas och vi förbehåller oss rätten att använda bilderna på våra sociala medier och eller i utbildningssyfte.
Det är viktigt att din modell inte tar något bedövningsmedel innan behandling eller är gravid/ammande.
Ditt val av modell gör du när du anmäler dig till en kurs.