Your cart
Close Alternative Icon

Det är en känsla, en passion vi vill förmedla i hela upplevelsen med Doctor_K.

Vi på Doctor_K fokuserar på skräddarsydda behandlingsplaner, exklusivitet, personligt bemötande och naturliga resultat. Detta gör att vi har många nöjda klienter med stort förtroende för oss.

Vi specialiserar oss inom injektioner i form av Belkyra®, Radiesse®, PRP, Fillers och icke-kirurgiska ansiktslyft.


VILKA VI ÄR

En dag påminner din spegelbild mer om vad du varit med om, än vem du egentligen är. Som ett kvitto på den oförutsägbarhet som livet har som ingrediens. Oförutsedda händelser lämnar nämligen synliga spår - ibland mer synliga än vad vi vill att dem ska vara.

Därför är ett besök hos oss mer än skräddarsydda behandlingsplaner, exklusivitet, personligt bemötande och naturliga resultat. Det är även en revansch när livet inte riktigt blir som vi tänkt oss. Eftersom vi tror att det alltid finns en emotionell anledning till en ytlig förändring, är de synliga spåren en nyckel till varför du väljer att besöka oss. Vi bryr oss om dig.

Med år av erfarenhet och klienter med stort förtroende för oss har vi gjort medicinsk estetik till en bekväm upplevelse. Inte bara genom individuella möten med klienter, utan också i en utbildningsakademi med syfte att sprida vår kunskap vidare för en trygg och säker bransch, med sunda värderingar i vad begreppet skönhet innebär i ett samhälle med hårda ideal.

Vi skräddarsyr varje behandlingsplan efter dina proportioner och önskemål. På det sättet kan vi återskapa förlorad volym eller finna lösningar på individuella komplex. Naturliga resultat är av högsta prioritet.

Varmt välkommen till Doctor_K.