Your cart
Close Alternative Icon

Se mindre trött ut

Vi erbjuder lösningar för dig som vill se mindre trött ut på ett naturligt och subtilt sätt


Trygghet

Du kommer att bli behandlad av legitimerad personal med stor och gedigen erfarenheter av injektionsbehandlingar.

 

 


Skräddarsytt

Ingen är den andra lik. Vi individanpassar alla behandlingar med hjälp av matematik och 3D-bilder.

 

 


Naturligt

Vårt mål är att med hjälp av injektioner ta fram det piggaste och fräschaste versionen av dig.


Smidigt

Resultatet kommer omedelbart och konvalescensen är begränsad.


Tunga ögonlock

Tunga ögonlock kan vara en anledning till varför du ser trött ut. Boka en konsultation hos oss för att få hjälp med rätt behandling för just dig.


Mörka ringar under ögonen

Ihåligheter och skuggor under ögonen ger ett trött intryck. Vi tipsar om våra bästa injektionsbehandlingar mot mörka ringar under ögonen.Tunga ögonlock

Tunga ögonlock kan vara en anledning till varför du ser trött ut. Boka en konsultation hos oss för att få hjälp med rätt behandling för just dig.


Mörka ringar under ögonen

Ihåligheter och skuggor under ögonen ger ett trött intryck. Vi tipsar om våra bästa injektionsbehandlingar mot mörka ringar under ögonen.Vad säger våra klienter om oss?

Vad säger våra klienter om oss?Vad ingår i min konsultation?

3D-kameraanalys

När du besöker oss för första gången kommer du att fotograferas med vår 3D-kamera. Den ger en objektiv analys av ditt ansikte. Det underlättar även för dig att förstå hur vi kommer fram till rekommenderade behandlingsplaner.

Studiofotografering

Studiofotograferingen är viktig för att se tydliga före/efter bilder.

Genomgång av önskemål och vision

Dina känslor och upplevelser är viktigt. Vi lägger stor tyngd i dina önskemål och anledningen till varför du söker hjälp.

Skräddarsydd behandlingsplan 

Baserat på dina önskemål, förutsättningar och vår grundpelare av naturliga resultat skapar vi en skräddarsydd plan för just dig. Vad du sedan väljer att göra med den rekommenderade planen är alltid ditt eget val.

Eftervård och instruktioner

All information och instruktioner kring efterbehandlingen ges antingen under eller efter din behandling, vi skickar skriftliga instruktioner till alla våra klienter. Du får även en "DOCTOR_K salva" med dig hem som hjälper mot eventuella svullnader och blåmärken. Vi finns tillgängliga via vår chatt på hemsidan och per email för att svara på dina frågor.

Uppföljning och korrigering

Uppföljningstiden är individuell och behandlingsanpassad. Du är alltid välkommen till oss för en efterkontroll om du önskar diskutera framtida behandlingsplaner eller exempelvis är i behov av en korrigering. Korrigeringar vid ömsesidig överenskommelse är kostnadsfri.