Your cart
Close Alternative Icon

Teamet

HADDE KADER

CEO - Injector - Founder and Lecturer of Doctor_K academy

Hadde Kader startade sin karriär i London med fokus på käk och implantat-kirurgi. Efter en tid specialiserade han sig inom estetiska ingrepp med inriktning på injektionsbehandlingar.

Nu driver Hadde Kader en av Sveriges mest etablerade och efterfrågade kliniker och akademier på Regeringsgatan 85. Hans öga för estetik är något alldeles unikt och uppskattat av både klienter och delegater.

ELI NABI

COO -
TF Manger of Doctor_K academy

Eli Nabi är i grund och botten tandläkare vilket hon var yrkesverksam med i nio år. Hon har även jobbat som produktspecialist på APOEX och som Account Manager på Allergan. Hennes tidigare yrkeserfarenheter ledde henne in i injektionsbranschen på ett naturligt sätt. Med en lång chefsutbildning i bagaget och en stark ledarkaraktär tyckte både Eli och grundaren, Hadde Kader att hon var pusselbiten som saknades på Doctor_K.

Med ett effektivt, energiskt, tryggt och strukturerat ledarskap är Eli ansvarig över allt gällande personal, ekonomi och det övriga operativa arbetet på företaget.

Vid kontakt: Eli@doctork.se

ISABELLE ARNSTEN

Aesthetic nurse 


Isabelle har en bakgrund som sjuksköterska och har erfarenhet från onkologi och infektionsavdelningen. Hennes dröm har alltid varit att jobba med estetiska injektioner och därav valet att studera till sjuksköterska. Isabelle blev personligen headhuntad av Doctor_K och jobbar nu sida vid sida med Hadde Kader.

Isabelle besitter stora kunskaper inom de allra senaste inom injektioner och med ett fantastiskt öga för estetik har hon blivit en favorit bland våra klienter.

 

DIKEA OTTOBRE

Authorized Skin Therapist


Dikea arbetar som hudterapeut på Doctor_K och har en lång utbildning med sig i bagaget. Hon har fått en förtjänad uppmärksamhet bland många kända namn i Sverige för sin gedigna erfarenhet och perfektion.

Hon är CIDESCO examinerad och med sina breda kunskaper har hon fått ett stort förtroende bland våra klienter. Med hennes stora intresse för hud ligger Doctor_K alltid i framkant när det kommer till produkter och behandlingar inom medicinsk hudvård.

 

KELLI KADER

Academy Manager 


Efter många år inom företaget märkte Kelli snabbt att efterfrågan gällande utbildningar och kurser inom estetiska injektioner ökade drastiskt. Med hennes unika service och långa erfarenhet jobbar nu Kelli som utbildningsansvarig på Doctor_K. Vid frågor gällande kurser och utbildningsmöjligheter är du välkommen att kontakta Kelli.

Vid kontakt: kelli@doctork.se

KHOSHY KADER

Marketing Coordinator 

Khoshy är en av grundpelarna i uppbyggnaden av Doctor_K där hon bland annat startat upp företagets marknadsavdelning. Som utbildad marknadskommunikatör från bland annat Berghs har hon sett till att marknaden växer med varumärkesbyggande strategiska aktiveringar baserat på tydlig analys och mätning. Alltid med klientens efterfrågan i fokus. Vid frågor gällande marknad är du välkommen att kontakta Khoshy.

Vid kontakt: khoshy@doctork.se

 

ANDREA DROTTENMYR

Receptionist

Service och trygghet betyder allt på vår klinik. Därför kommer du som klient känna dig extra trygg när vår receptionist, Andrea, tar emot dig. Andrea har studerat Business Management och arbetat inom service i restaurangbranschen och på bland annat exklusiva Soho-house i London, innan hon sökte sig till Doctor_K.

Vid kontakt: info@doctork.se

 

Our mission is to change the timeline of the trace without removing your identity

- DOCTOR_K