Teamet

Teamet på Doctor_K består av skarpa människor med starka personligheter. Med kunskap, värme och en skön stämning vill vi ta hand om dig som kund på bästa sätt. Välkommen till oss.

Grundare

Dr. Hadde Kader

Dr. Hadde Kader startade sin karriär i London med fokus på käk- och implantat-kirurgi. Efter en tid specialiserade han sig inom estetiska ingrepp, med inriktning på injektionsbehandlingar.

I Stockholm driver han Doctor_K, men besöker ofta andra länder för att utföra estetiska ingrepp. Med sin erkända ambition har han privilegiet att också utbilda nya behandlare, i Sverige och internationellt genom Doctor_k Academy, den egna utbildningsverksamheten.

Han är idag en av Sveriges mest etablerade och efterfrågade behandlare inom estiska injektioner och ansiktslyft utan kniv.

Verksamhetschef

Kelli Kader

Kelli Kader arbetar som verksamhetschef på Doctor_K och kurskoordinator på Doctor_K Academy.

Med stor passion för verksamhetens utveckling och ett intresse för att skapa en varm och harmonisk atmosfär utmärker hon sig inom sina roller på Doctor_K. Kelli Kader är undersjuksköterska och florist och har tidigare drivit flera blomsterbutiker i Stockholm.

Serviceansvarig

Paulina Ronkainen

Paulina arbetar som serviceansvarig på Docktor_K. Detta energiknippe ser till att hela maskineriet fungerar som det ska. Hon gör ett fantastiskt jobb både för oss och för våra klienter.

Paulina är en tjej som ofta är nära till skratt och har ett intresse för att träffa och lära känna nya människor. En riktig fighter som behärskar kampsport.

Marknadsansvarig

Khoshy Kader

Khoshy är marknadsansvarig på Doctor_K och arbetar med alla våra sociala kanaler samt våra samarbetspartners.

Här har vi en tvåbarnsmamma och skönhetsjunkie som älskar lagsporter. Khoshy är en naturlig lagledare som är mån om att alla i teamet ska må bra.

Auktoriserad hudterapeut

Dikea Ottobre

Dikea arbetar som hudterapeut på Doctor_K och är utbildad hud&Spa terapeut och är CIDESCO examinerad.

En perfektionist som gillar ordning och reda. Omtänksam som få ser hon alltid till att ta hand om oss både i behandlingsrummet och utanför.

Hennes händer är magiska och de dagar man får bli ompysslad av Dikea är himmelska dagar.

Leg. Distriktssköterska

Maria Turan

Maria arbetar som injektionsspecialist och utför de alla injektionsbehandlingarna på kliniken. Denna genuina person har en bakgrund som distriktssköterska inom avancerad hemsjukvård. Maria har utbildad sig via Doctor_K Academy och har gått bredvid Dr. Hadde under hela sin utbildning.

Förutom en gediget skönhets och hudvårds intresse sysslar Maria gärna med att jaga heminredning till sitt vackra hem.

Leg. Sjuksköterska

Isabelle Arnsten

Här har vi en utåtriktad och lättsam tjej med stor passion för branschen. Isabelle visste redan från början att det var injektionsbehandlingar som hon ville arbeta med och därför föll valet enkelt på sjuksköterskeutbildningen. Målet var att arbeta med estetiska injektionsbehandlingar.

Under sin utbildning arbetade Isabelle som undersköterska på St: Görans sjukhus och har även idag en deltidsanställning på St: Görans medicinklinik.

Att alltid vilja utvecklas både som människa och i sin yrkesroll är något som Isabelle verkligen utstrålar. Förutom att Isabelle älskar att jobba hårt och mycket är matlagning en favoritsyssla som både sambon och vännerna uppskattar väldigt mycket.

Egentid spenderas dock helst i ett par boxningshandskar.

Under våren har Isabelle gått alla sina utbildningar på DOCTOR_K academy och fått flera handledardagar tillsammans Dr. Hadde och SSK Maria.