Your cart
Close Alternative Icon

Teamet

Hadde Kader

CEO - Injector - Founder and Lecturer of Doctor_K academy

Hadde Kader startade sin karriär i London med fokus på käk och implantat-kirurgi. Efter en tid specialiserade han sig inom estetiska ingrepp med inriktning på injektionsbehandlingar.

Efter en flytt hem till Sverige efter en lång karriär utomlands, bestämde han sig för att att höja standarden inom estetiska injektioner även på svenska marknaden.

Nu driver Hadde Kader en av Sveriges mest etablerade och efterfrågade kliniker/akademier på Regeringsgatan 85.

Eli Livari

COO

Eli Livari är i grund och botten tandläkare vilket hon var yrkesverksam med i nio år. Hon har även jobbat som produktspecialist på APOEX och som Account Manager på Allergan. Hennes tidigare yrkeserfarenheter ledde henne in i injektionsbranschen på ett naturligt sätt. Med en lång chefsutbildning i bagaget och en stark ledarkaraktär tyckte både Eli och grundaren, Hadde Kader att hon var pusselbiten som saknades på Doctor_K.

Med ett effektivt, energiskt, tryggt och strukturerat ledarskap är Eli ansvarig över allt gällande personal, ekonomi och det övriga operativa arbetet på företaget.

Vid kontakt: Elahe@doctork.se

Isabelle Arnsten

Aesthetic nurse

Isabelle har en bakgrund som sjuksköterska och har erfarenhet från onkologi och infektionsavdelningen. Hennes dröm har alltid varit att jobba med estetiska injektioner och därav valet att studera till sjuksköterska. Isabelle blev personligen headhuntad av Doctor_K och jobbar nu sida vid sida med Hadde Kader.

Isabelle besitter stora kunskaper inom de allra senaste inom injektioner och med ett fantastiskt öga för estetik har hon blivit en favorit bland våra klienter.

Dikea Ottobre

Authorized Skin Therapist

Dikea arbetar som hudterapeut på Doctor_K och har en lång utbildning med sig i bagaget. Hon har fått en förtjänad uppmärksamhet bland många kända namn i Sverige för sin gedigna erfarenhet och perfektion.

Hon är CIDESCO examinerad och med sina breda kunskaper har hon fått ett stort förtroende bland våra klienter. Med hennes stora intresse för hud ligger Doctor_K alltid i framkant när det kommer till produkter och behandlingar inom medicinsk hudvård.

Kelli Kader

Academy Manager

Efter många år inom företaget märkte Kelli snabbt att efterfrågan gällande utbildningar och kurser inom estetiska injektioner ökade drastiskt. Med hennes unika service och långa erfarenhet jobbar nu Kelli som utbildningsansvarig på Doctor_K. Vid frågor gällande kurser och utbildningsmöjligheter är du välkommen att kontakta Kelli.

Kontakt: Kelli@doctork.se

Vanessa Tryde

Head of Marketing

Med en lång utbildning inom PR och fotografi inom stora etablerade företag som Cancerfonden, Chimi Eyewear och HOSS Agency valde Vanessa att kliva in i den estetiska världen. Med hennes kreativa och unika ögon förmedlar hon den kompetens som finns inom väggarna på Doctor_K ut i våra marknadsföringskanaler.

Vanessa är ansvarig över företagets marknadsföring, sociala medier och samarbetspartners.

Vid kontakt: Vanessa@doctork.se

Paulina Ronkainen

Service Manager

Paulina är service ansvarig på Doctor_K. Hon är ansvarig för att servicen och kulturen både internt och externt bibehålls och utvecklas i den riktningen som företaget strävar efter. Vid sidan av detta assisterar hon Doctor_K's marknadsavdelning med diverse arbetsuppgifter inom kommunikation och sociala medier. Med hennes kompetens inom kund och säljkontakt bidrar hon med att företaget bland annat går framåt gällande projektanalyser, policys och klienthantering.

Vid kontakt: Paulina@doctork.se

Andrea Drottenmyr

Receptionist

Service och trygghet betyder allt på vår klinik. Därför kommer du som klient känna dig extra trygg när vår receptionist, Andrea, tar emot dig. Andrea har studerat Business Management och arbetat inom service i restaurangbranschen och på bland annat exklusiva Soho-house i London, innan hon sökte sig till Doctor_K.

Vid kontakt: info@doctork.se

Maria Turan

Aesthetic Nurse

Med en bakgrund som distriktssköterska inom avancerad hemsjukvård valde Maria att gå en annan yrkesväg än den hon tidigare gått. Efter att Maria utbildat sig via Doctor_K Academy blev hon personligt utvald av grundaren Hadde Kader. Med delade visioner om naturliga resultat kändes det självklart för henne att börja jobba som behandlare på Doctor_K.

Maria är just nu mammaledig och därför inte bokbar på hemsidan.

Mer info kommer snart.