Dermaplaning - En kombinationsbehandling med flera fördelar – DOCTOR_K
Your cart
Close Alternative Icon
Close Icon

Dermaplaning - En kombinationsbehandling med flera fördelar

Arrow Thin Left Icon Arrow Thin Right Icon
Dermaplaning - En kombinationsbehandling med flera fördelar

Dermaplaning- En kombinationsbehandling med många möjligheter och fördelar. 
I en värld med oändliga kombinationer inom hudvård och skönhet kan det vara svårt att veta vad som passar just din hud. Låt oss presentera en av Doctor_K's nyheter inom avancerad hudvård - Dermaplaning. 

Har du som många andra undvikit att boka en hudbehandling med anledning för att du inte vetat vilken som passar dig och din hud? Kombinationerna är oändliga och därför kan det vara svårt att veta vilken behandling du ska utföra. Låt oss presenterna Dermaplaning. Denna behandling är kombinationsbehandling med en skalpell peeling och en lätt kemisk peeling. 
Att kombinera dessa har visat fantastiska resultat på både torr, fet/oljig och blandhy. Med det sagt, passar den alla hudtyper. 

Vad är Dermaplaning? 

Behandlingen delas upp i två olika steg med två olika slags peelingar. Vi börjar med skalpell peelingen.

Skalpell peelingen - Med hjälp av en tunn skalpell startar Dermaplaning behandlingen med att det översta hudlagret exfolieras. Skalpellen hjälper oss att ta bort det översta hudlagret med döda hudceller samtidigt som man stimulerar cellförnyelsen, ökar cirkulationen och avlägsnar allt fjun i ansiktet. 

Kemisk peeling - Dermaplaning behandlingen fortsätter med att applicera en kemisk peeling. Efter skalpell peelingen är huden extra mottaglig för att få in syrorna i huden som tränger ner i cellerna. Syran som används under den kemiska peelingen är en mjölkpeeling. Mjölkpeeling passar även på den känsliga hudtypen och därför passar Dermaplaning dem flesta. 

Så vad gör Dermaplaning med din hud och varför ska du boka just den? 

Dermaplaning har många fördelar. Trots att du ser resultat omedelbart efter behandlingen är den också skonsam långsiktigt. Den jobbar både på ytligt och lämnar efter sig en rosig, len och slät yta på huden med ökad lyster och spänst. Men den jobbar även aktivt med att stimulera cellförnyelsen och kollagenproduktionen i huden. Dermaplaning är en fantastisk behandling och behandlingsmöjligheter är många:

  • Åldrad hud
  • Pigmentförändringar
  • Livlös hud
  • Solskadad hud
  • Akne
  • Ärr
  • Rynkor

Är du osäker på vilken behandling som rekommenderas för just dig? 
Är du fortfarande osäker på vilken behandling du ska boka eller tror du att Dermaplaning är något för dig? 
Boka en tid här https://ww1.clinicbuddy.com/onlinebooking/-3942