RADIESSE - kampanj på ansikte, hals och händer – DOCTOR_K
Your cart
Close Alternative Icon
Close Icon

RADIESSE ERBJUDANDE

FÖRNYA DIN HUD INIFRÅN

DU FÅR 8 800 SEK I RABATT NÄR DU BEHANDLAR FLERA OMRÅDEN MED RADIESSE

Vi har skapat en helhetslösning för dig som går i samma tankar.
Vi bjuder dessutom på en valfri injektionsbehandling

Erbjudandet gäller hos alla våra injektionsbehandlare

ANSIKTE

Genom att behandla slapp hud i ansiktet med Radiesse kan vi bygga upp önskade konturer och ge huden sin spänst tillbaka. Radiesse är också bra för när huden blivit lite svag och tunn.

HALS

Radiesse ger en hudföryngrande effekt som passar särskilt bra för rynkig hals. Behandlingen kan strama åt halsen och fylla ut rynkor på djupet vilket ger ett mer naturligt resultat.

HÄNDER

Radiesse fungerar även utmärkt för rynkiga händer. Precis som för halsen kan fillern lyfta huden och boosta produktionen av kollagen som kan jämna ut hudstrukturen på handen.

FRÅGOR OCH SVAR

Vad är Radiesse och hur vet jag om det är rätt för mig?

Radiesse® är en långtidsverkande kollagenstimulerande filler och är till skillnad från andra fillers inte helt kroppsegen och bryts därför inte ned av kroppen på samma sätt som fillers innehållande hyaluronsyra gör. Radiesse innehåller istället det kollagenstimulerande ämnet kalciumhydroxiapatit som bidrar till att huden får en långsiktig förbättring av såväl fasthet som fyllighet. Kombinationen av att Radiesse inte bryts ner lika enkelt samtidigt som den boostar ditt kollagen gör att effekten håller i sig längre än andra fillers.

Med åldern är det vanligt att huden förlorar sin fukt, stramhet och elasticitet. Detta resulterar i att de tidigare konturerna försvinner. Med hjälp av Radiesse® kan vi återskapa volym samtidigt som vi kan skapa och bygga önskade konturer. Behandlingen är effektiv på de områden där huden förlorat volym och spänst, vanligen i ansiktet, halsen och på händerna. Innan varje behandling för du och din behandlare en dialog om vad som rekommenderas för just dig.

Vad är kalciumhydroxiapatit?

Den aktiva ingrediensen i Radiesse är kalciumhydroxiapatit (CaHA). Kalciumhydroxiapatit har som uppgift att stimulera huden till att öka sin produktion av kollagen. Kollagen bidrar till både förbättrad spänst och återfuktning i huden vilket ger dig ett fastare och mer långvarigt resultat.

Hur går en behandling med Radiesse till?

Med tunna små nålstick injiceras Radiesse® djupt ner till benet under huden. Beroende på syftet med behandlingen varierar placeringen av Radiesse®. Behandlingen är inte särskilt smärtsam eftersom fillern innehåller lokalbedövning. Val av nål baseras på syftet, utgångsläget, placering och vad man själv känner sig bekväm med.

Hur länge håller resultatet av Radiesse? 

Till skillnad från andra fillerpreparat som innehåller hyaluronsyra är Radiesse inte helt kroppsegen. Radiesse är en långtidsverkande kollagenstimulerande filler som inte bryts ned av kroppen på samma sätt som en filler med hyaluronsyra gör. Resultatets varaktighet är individuellt och faktorer som livsstil, ämnesomsättning samt vikt upp/nedgång kan påverka hållbarheten. I regel håller effekten av en behandling ca 12-16 månader.

Vilket resultat kan jag förvänta mig av Radiesse®?

Radiesse ger en omedelbar visuell effekt efter behandlingen men som framförallt blir bättre och bättre med tiden tack vare den ökade produktionen av kollagen. Kombinationen av att Radiesse bryts ned långsammare än annan filler och samtidigt stimulerar kroppens egna kollagen ger ett mer långverkande resultat.

Vad är priset för Radiesse-behandlingar hos er?

ORDINARIE PRISER:
Priset för en behandling i ansiktet är 5 900 SEK. Priset för en behandling på händerna är 5 900 SK. Priset för 1 behandling på halsen är 12 000 SEK.

ERBJUDANDE:

Priset för 1 område (ansikte eller händer) är 5 900 SEK.
Priset för hals är  10 000 SEK (ordinariepris 12 000 SEK)
Priset för 2 områden (ansikte och händer ) är totalt 10 000 SEK (ordinariepris 11 800 SEK)
Priset för alla tre områden + en valfri injektionsbehandling upp till 5 200 SEK är 20 000 SEK (ordinariepris 29 000 SEK )

Du kan enkelt boka din konsultationstid via vår onlinebokning, eller kontakta oss för hjälp med din bokning.

Risker och biverkningar?


Svullnad, ömhet och blåmärken är vanligt förekommande.
Ovanliga: Infektion och ocklusion. Att tänka på: Radiesse går ej att bryta ner med fillerborttagnings så som man kan bryta ner andra filler som består av hyaluronsyra. Radiesse bryts ner gradvis ur kroppen.
Under din konsultation får du mer information om varje behandlings specifika indikationer.

Att tänka på:
Undvik att sola, bastu- och ångbad de närmaste tiden. Undvik make-up på det behandlade området 12 timmar efter behandling.
Undvik alkohol i 24 timmar.
Undvik intensiv träning i 24 timmar.

Varför DOCTOR_K?

Vi på DOCTOR_K har mer än 10 års erfarenhet av estiska injektioner. Radiesse har funnits länge på marknaden men det är inte alla kliniker som erbjuder Radiesse. Framförallt beror det på att behandlingen kräver specialistkunskaper. Du har alltid möjlighet att komma på en kostnadsfri kontroll efter din behandling om så önskas.

FÅ EN VALFRI
INJEKTIONSBEHANDLILNG

VID KÖP AV 3 OMRÅDEN MED RADIESSE

 

VAD SÄGER VÅRA KLIENTER

"Alltid så nöjd på DOCTOR_K"

- Vivika

"Professionella och supertrevliga. Rekommenderas verkligen!"

"Alltid så professionella och välkomnande.
Bästa teamet ♥️ !"

- Lena