Your cart
Close Alternative Icon

Journal

Profilbalansering

Profilbalansering

Vår SSK. Isabelle Arnsten har använt totalt 3 ml filler för att utföra en profilbalansering på denna fantastiska klient. Områden som har behandlats är läppar, haka och kinder.

PROFILBALANSERING

En obalans i profilen kan bero på olika faktorer. Det kan vara genetiskt, det vill säga att du fått olika drag från din familj och släkt. Det kan också vara att du tidigare haft en jämn balans i ansiktet men under tidens gång fått volymförluster som gjort att ett eller flera partier som varit definierade avtar och blir mindre synliga med tiden. 

Stroke och övriga sjukdomar, trauman eller under/överbett är några andra faktorer som kan leda till att profilbalansen blir ojämn och osymmetrisk. 

VARFÖR EN PROFILBALANSERING?

En profilbalansering går ut på att vi baserar behandlingen utifrån dina individuella proportioner för att skapa balans och harmoni mellan de olika partierna i ansiktet. Vilka områden som behandlas avgörs därför utifrån ditt befintliga utgångsläge.

Det kan exempelvis vara ett område som dominerar mer än andra partier i ansiktet. För att då skapa balans behöver vi då framhäva och definiera andra områden för att ansiktet ska nå sin fulla potentiella harmoni. 

HUR? 

När vi utför en profilbalansering utgår vi oftast från tre starka partier i ansiktet. Näsa, mun och haka. Men panna, kinder och käken kan också vara områden som kan vara viktiga i din profilbalansering. Det är väldigt vanligt att man har ett område som är mer dominerande eller tvärtom i ansiktet, därför behöver inte en profilbalansering vara att man behandlar alla områden utan det kan räcka med att behandla ett område för att balansen ska bli som man önskar. 

Något som är viktigt att komma ihåg är att en profilbalansering alltid är anpassat utifrån din befintliga profil och med det sagt finns inte en “färdig mall” på hur behandlingen ska se ut. 

När vi behandlar dessa områden använder vi filler från Juvéderm och hur många ml just du behöver får du veta under din bokade konsultation. 

HUR BOKAR JAG EN PROFILBALANSERING?

I och med att behandlingen ofta inkluderar flera behandlingar behöver du boka en konsultation hos någon av våra injektionsbehandlare. Under konsultationen kommer du få en rekommenderad behandlingsplan för just dig och vilka behandlingar vi behöver göra för att vi ska uppnå önskat resultat.

Om du vill göra profilbalanseringen under din konsultationstid är detta möjligt, då betalar du endast för behandlingarna och inte konsultationskostnaden som annars är på 1000 kronor. 

Continue reading

Kampanj i september på Doctor_K

Kampanj i september på Doctor_K

Just nu har vi på Doctor_K ett fantastiskt erbjudande för våra klienter. 
Om du bokar en tid för 2 ml filler hos vår SSK. Isabelle Arnsten får du en Vistabel behandling(värde upp till 4700kr) inkluderat i priset. Observera att alla behandlingar måste uföras under samma tillfälle och får inte delas upp. 


Det ingår alltid en konsultationen under ditt bokade besök för 2 ml filler kampanjen. Konsultationen inleds med att SSK. Isabelle tar bilder på ditt ansikte med hjälp av vår 3d kamera. Bilderna hjälper oss att se eventuella volymförluster, benstruktur och hudstruktur. Den hjälper oss helt enkelt att konsultera ditt ansikte och se vart vi kan placera fillern för att få det förväntade resultatet du som klient önskar. 


Det kan själv vara svårt att veta veta vad man behöver göra för att uppnå det resultatet man önskar. I många fall kan det handla om en känsla man har “Jag ser trött ut” “Jag har tappat volym, men jag vet inte vart” Oavsett vad anledningen är för just dig hjälper vi dig på plats. Med vår expertis, kunskap och erfarenhet kommer vi ge de rekommendationerna som vi anser är mest lämpliga för dig. 

Nu har en vecka gått sedan erbjudandet startade och vi ser några kombinationer som är väldigt uppskattade hos våra klienter.

Tear trough + kinder (Vistabel inkluderat)

Läppar + nasolabial linjer/marionette veck (Vistabel inkluderat)

Näskorrigering + hak skulptering (Vistabel inkluderat)

Kinder + tinning (Vistabel inkluderat)

Käklinje + haka (Vistabel inkluderat)
Observera att alla rekommendationer och konsultationer är individuellt anpassade utifrån ditt utgångsläge. 

Har du inte gjort filler och Vistabel tidigare?

Låt oss ge en enkel förklaring till vad behandlingar innebär och vad skillnaden mellan dessa är. Fillers fyller ut och ger volym. Fillern hjälper oss att skulptera, definiera önskade områden samt ersätta förlorad volym. Vistabel är istället ett muskelavslappnande läkemedel som bland annat förebygger linjer och rynkor. Vistabel kan även användas i medicinskt syfte. Exempelvis mot migrän, tandgnissling och överdriven hyperhidros.

Vill du boka en tid? Gör det enkelt här 

Continue reading

Oönskat hår kan tas bort permanent med vår superlaser

Oönskat hår kan tas bort permanent med vår superlaser

Den hetaste säsongen att eliminera hår med hjälp av laser är här.
Oavsett vilket område på kroppen du önskar vara hårfritt hjälper vi på Doctor_K dig att nå dem resultaten du önskar uppnå. 

Vi på Doctor_K strävar alltid efter att vara i framkant med både kunskap och nyheter och därför vill vi presentera er den absolut senaste och världsledande lasern inom permanent hårborttagning, Soprano ICE Platinum. 

 

Att ta bort oönskad hårväxt är något vi människor gör i princip varje dag. Oönskad eller generande hårväxt är ett vanligt problem. Det finns olika metoder att välja mellan beroende på om du vill ta bort hårväxten permanent eller om du nöjer dig med en tillfällig hårborttagning. En av de mest populära metoderna inom permanent hårborttagning är laser. Lasermaskinen vi på Doctor_K använder kräver i genomsnitt 30% färre behandlingar jämfört med andra lasrar och kan utföras året om.

Resultatet av varje laserbehandling påverkas av hårets naturliga cykler av tillväxt och inaktivitet. Håret på kroppen kan befinna sig i ett av hårets tre olika livscyklar; den aktiva fasen, övergångsfasen samt vilofasen.
Det är endast i den aktiva fasen som man kan ta bort hår med laser och därför behöver behandlingarna upprepas ca 5-10 regelbundna behandlingar med ett uppehåll mellan 4-8 veckors mellanrum för att komma åt alla hårsäckar i området. För varje behandling blir håren i området färre, ljusare och tunnare. Målet med en hårborttagning är att förstöra de hårsäckar som producerar oönskat hår och få dessa att sluta växa.

Innan varje kurbehandling av laser behöver du boka en konsultation hos vår hudterapeut. Tillsammans går ni igenom hur din behandlingsplan skulle vara för just Dig utifrån dina individuella förutsättningar och behov.

Continue reading

Sunekos

Sunekos

Besväras du av mörka ringar eller påsar under ögonen? Har du provat olika krämer och behandlingar utan
resultat?

Låt oss presentera vår senaste injektionsbehandling, Sunekos. Sunekos är ett substitut eller tillägg för en tear trough behandling mot mörka ringar under ögonen. Denna injektionsbehandling hjälper oss att komma åt det svåra området precis under och ovanför ögonen. 

Till skillnad från en Tear trough behandling är Sunekos inte en ren hyaluronsyra behandling. Sunekos är även uppbyggt av aminosyror som stimulerar hudens egna produktionen av kollagen och elastin. Detta resulterar i förstärkt hudstruktur, ökad volym och en förbättring av hudens elasticitet. Detta gör att färgen under ögonen, ytliga kärl eller fina linjer, håligheter och påsar förminskas/elimineras. 

Behandlingen utförs i tre steg med två veckors mellanrum och tar ca 15
minuter. Därefter krävs en ny behandling med ungefär sex månader mellanrum. Det slutgiltiga resultatet ser man ca 1 månad efter första behandlingen. Dock ser många resultat redan efter första gången. 

Låter detta som något för dig? Boka en tid hos SSK. Isabelle Arnsten redan nu

 

Continue reading

Före & efterbilder

Före & efterbilder

Doctor_K växer, expanderar och nya behandlingar tas in kontinuerligt. 
På grund av detta efterfrågar vi alltid nya före och efterbilder så vi kan visa upp dessa fantastiska resultat både vi och våra klienter får uppleva varje dag.

Våra klienters integritet är en stor prioritering för oss och därför skulle vi aldrig publicera före och efter bilder på deras resultat om de inte vill - trots att vi ser fantastiska resultat varje dag. Men det händer då och då att klienten vill att vi ska visa upp resultatet i våra sociala kanaler. Som tack för detta erbjuder vi nu dessa klienter femhundra kronor i rabatt på deras nästkommande behandling för användningen av dessa bilder. Detta är personligt och kan inte överlåtas till någon. 

Hur går detta till? 
Du behöver inte tänka på något speciellt då vi alltid tar före och efterbilder på våra klienter. Istället för att endast bevara dessa i din personliga journal lämnas bilderna över till vår marknadsansvariga för att lägga ihop materialet och publicering. 

Känner du att du också vill att vi ska publicera materialet och visa våra kommande potentiella klienter dina resultat? Informera din behandlare under ditt besök så drar receptionen av denna summa när du ska betala för ditt nästkommande besök. 

Continue reading

Hudbehandlingar och injektioner för hösten 2020. Vad har du att se fram emot?

Hudbehandlingar och injektioner för hösten 2020. Vad har du att se fram emot?

Den bästa tiden för en satsning på din hud är snart här. I höst kommer du erbjudas en rad olika behandlingar för just ditt behov, både inom hud och injektioner. Kraftfulla behandlingar kombineras och ger dig resultatet du länge önskat. 

De flesta av oss drömmer om den, den där hälsosamma huden som utstrålar hälsa och lyster. Beroende på hudtyp och hur du tagit hand om din hud de senaste månaderna kan vara avgörande för din hud välmående. Oavsett om du är en nybörjare eller en riktig hud junkie kan det vara svårt att veta vad just din hud har för behov. Vi på Doctor_K hjälper dig, det behöver inte vara krångligt eller svårt att ta hand om din hud. 

Höstens trend inom hudbehandlingar kommer vara kombinationsbehandlingar.  Möjligheterna är stora och alternativen oändliga. Vikten av en konsultation är därför oerhört viktigt inför din kommande hudbehandling då man får ett tillfälle att anpassa den rekommenderade behandlingsplanen utifrån din huds utgångsläge. 

Låt oss presentera vårt senaste tillskott inom hudbehandlingar.  PRX-T33. 

Här har vi det senaste inom TCA peels. Peelen innehåller aktiva ingredienser som integrerar med huden på cellulär nivå och hjälper hudens cellförnyelse. På sikts leder detta till reducering av rynkor, fina linjer, jämnare hudstruktur och minimering av oönskade pigmentfläckar. 

Detta är en behandling som otroligt kraftfull, trots det passar den alla hudtyper, därmed är chansen att uppnå dina behov och önskemål stora.
Bäst effekt uppnås vid en kurbehandling på 3 behandlingar. Behandlingar passa alla hudtyper. 
-Rengör
-Jämnar ut rynkor och fina linjer
-Hudstruktur
-Pigment
-Jobbar både i cellnivå och ytligt
-Omedelbara och långsiktiga resultat
-Passar alla hudtyper
Om man vill ta ett steg längre så kan man även kombinera PRX-T33 med injektionsbehandlingen Prophilo eller hudbehandlingen Microneedling. Detta har gett otroliga resultat på våra klienter, både kortsiktigt och långsiktigt.
Tror du detta är något för dig? Boka en tid redan nu hos vår hudterapeut. 
Continue reading

What it means to be brave

What it means to be brave

A few weeks ago, we started a treatment with Platelet Rich Plasma therapy (PRP). A little experiment to see if newly implanted hair follicles to enter an active growth phase can cause the hair to start growing again due to hair loss caused by Alopecia.

 

Continue reading

Hudvårdsrutin - Vikten av en välfungerande hudvårdsrutin

Hudvårdsrutin - Vikten av en välfungerande hudvårdsrutin

Oroliga och påfrestande tider leder ofta till stress. Stress och oro inifrån har många negativa följder men en av dom är att huden ofta blir extra känslig. Till exempel ökar risken för inflammatoriska sjukdomar såsom eksem, akne och rosacea. Ett annat exempel är att hudens åldrande påskyndas, med det sagt ökar uppkomsten av rynkor och fina linjer. Din hudvårdsrutin kan lugna ner din hud och hjälpa dig och den må bättre. 

Vad kan du själv göra själv? 

I och med de oroligheter som Coronaviruset för med sig är det lätt att glömma sina vardagliga rutiner och vikten av dessa. För att vi ska må så bra som möjligt, inifrån ut så behöver vi ha stabila rutiner som får oss att må bra. Därför har vi på Doctor_K har tagit fram en hudvårdsrutin för att din hud ska må så bra som möjligt. 
Beroende på vilken hudvårdsrutin du har i nuläget så kan vissa små förändringar göra stor skillnad för din huds välmående. Det första steget är att investera i en bra hudvård serie. Att använda rätt produkt för just din hud är otroligt viktigt för att bevara eller förbättra hudens välmående. 
Här har vi tagit fram 4 olika steg.

En riktigt bra rengöring. 
En bra rengöring hjälper dig att eliminera all smuts och orenheter som du utsätter ditt ansikte för. Det är den första produkten du bör ha i din hudvårdsrutin. Använd rengöringen 1-2 gånger om dagen (morgon/kväll) beroende på hudtyp och produkt. En starkare rengöring kan räcka 1 gång om dagen medan en mildare kan användas 2 gånger om dagen. 
Hett tips: 
Soothing Cleanser från Skin Ceuticals. En rengöring som skummar och eliminerar all smuts och smink. Kan användas både morgon och kväll. En storfavorit bland oss på Doctor_K. 
En morgon antioxidant med C-vitaminer
En morgon antioxidant hjälper dig att skydda din hud från farliga radikaler i luften och lägger sig som en skyddsbarriär för orenheter. En fantastisk produkt som förhindrar fina linjer och rynkor. Detta är också en storfavorit både bland de äldre och yngre på företaget. *blink*
Hett tips:
CE Ferulic. 
Jobbar med linjer och rynkor. Jämnar hud hudtonen och reducerar pigmenteringar. 
En produkt de allra flesta borde ha i sin hudvårdsrutin. 
Fuktserum
Beroende på hudtyp, investera i ett bra fuktserum. Ett fuktserum återfuktar huden samtidigt som den lugnar. Ett fuktserum passar alla hudtyper.
Hett tips: Mesoestetic HA densimatrix. Ett kraftfullt fuktserum som innehåller hyaluronsyra. Kollagen och elastinsyntesen ökas vilket resulterar i en fastare och mer elastisk hud där fina linjer och rynkor minskar.
Ett annat tips är fuktserumet från Skin Ceuticals, Phyto Corrective. Ett fuktserum som både återfuktar och lugnar ner huden. Perfekt för alla hudtyper! 

Ansiktskräm & solskydd
Används en ansiktskräm både dag och natt efter rengöring och serum. 
Det finns många bra ansiktskrämer som är 24h verkande och därmed slipper du investera i en dagkräm och nattkräm. Sist men inte minst, solskyddet! Solskydd är det bästa sättet för dig att förhindra åldrandet och skydda dig från solskador och pigmentfläckar. 
Hett tips: 
Applicera Mesoestetic Anti-Stress Face Mask och låt sjunka in. Tvätta inte bort den utan använd den som en dag/natt kräm. 
Avsluta med Skin Ceuticals solskydd, Mineral Radience 50 Spf. Vi behöver inte säga så mycket om den produkten, när du väl prövat den kommer du inte byta ut den! 

Men en bra hudvårdsrutin är långt ifrån allt. Din insidas välmående speglar sig ofta på din utsida, därför har vi tagit fram några grundstenar i din kost för att din hud ska få en extra push.

 • Honung
 • Grönt te
 • Vatten
 • Rosvatten
 • Selleri juice 
 • Vitaminer

Utöver kosten är fysisk aktivitet otroligt viktigt för dig och din huds välmående. Om du har svårt att få in ett träningspass ibland, ta trapporna istället för hissen, ställ bilen lite längre ifrån mataffären än vanligt, gå en promenad till jobbet eller ta cykeln istället för bilen. Små ändringar kan göra stor skillnad för din hud. 

Vill du få en individuell behandlingsplan och produktrekommendationer för just din hud? 

Tveka inte att boka en konsultation hos vår hudterapeut. Där kommer ni tillsammans gå igenom din hud på djupet och komma fram till en behandlingsplan och hudvårds rutin som passar just din hud. 

Continue reading

Doctor_K - Coronaviruset

Det är svårt att säga hur spridningen och effekterna av det nya Coronaviruset exakt kommer att gestalta sig i Sverige. Ett faktum är dock säkert! Vi måste förbereda oss och ta vårt ansvar för att minska spridningen av Coronaviruset.

Vi på Doctor_K håller oss hela tiden uppdaterade med de allra senaste nyheterna gällande Coronaviruset. Vi på Doctor_K har generellt en hög standard både när det gäller hygienrutiner och klient hantering, men vissa saker har även vi ändrat på för att förhindra spridningen av Coronaviruset. Vi tar Coronaviruset på största möjliga allvar och tar därmed det ansvaret som behövs både för våra kollegor, familjers och samhällets skull. 

Varje morgon och kväll sanerar vi klinikens utrymmen med desinfektion och även vår städservice till det dubbla i veckan. 
Vi fortsätter med att ha handskar med varje enskild klient och upprätthåller de basala hygienrutinerna vid klinisk verksamhet. Vi har ökat tillgängligheten med handsprit för våra klienter och spritar av telefoner, betalningsapparater, handtag m.m efter varje klient. 

Vi ökar kommunikationen gällande ändring och avbokning av tid med klienter som inte känner sig helt friska. Med det sagt, om du har en tid bokad eller planerar att boka en tid hos Doctor_K vänligen respektera våra restriktioner gällande tid - och avbokning. Om du har varit i någon av Coronavirusets riskområden vänta i minst 2 veckor för ditt besök hos oss på Doctor_K. 
Har du varit i kontakt med någon som varit sjuk, rest utomlands eller allmänt inte känner dig frisk och kry ber vi även dig vänta i minst 2 veckor för ditt besök hos oss på Doctor_K. 

Några andra riktlinjer vi önskar att våra klienter följer är följande:
- Kom helst ensam till din bokade tid.
- Undvik att ta med ditt barn/barnvagn till din bokade tid.
- Är du över 60 år och i riskgrupp? Vänligen ring till receptionen innan ditt besök.

Kliniken har öppet som vanligt måndag-fredag 09:30-18:30 men kommer fortsätta att hålla oss uppdaterade inom riktlinjer och rekommendationer vi får som verksamhet

Har du några funderingar kring ditt planerade besök hos oss eller övriga frågor gällande Coronaviruset är du varmt välkommen att maila eller ringa in till oss på 

info@doctork.se
08-88 92 41 

Continue reading

Dermaplaning - En kombinationsbehandling med flera fördelar

Dermaplaning - En kombinationsbehandling med flera fördelar

Dermaplaning- En kombinationsbehandling med många möjligheter och fördelar. 
I en värld med oändliga kombinationer inom hudvård och skönhet kan det vara svårt att veta vad som passar just din hud. Låt oss presentera en av Doctor_K's nyheter inom avancerad hudvård - Dermaplaning. 

Har du som många andra undvikit att boka en hudbehandling med anledning för att du inte vetat vilken som passar dig och din hud? Kombinationerna är oändliga och därför kan det vara svårt att veta vilken behandling du ska utföra. Låt oss presenterna Dermaplaning. Denna behandling är kombinationsbehandling med en skalpell peeling och en lätt kemisk peeling. 
Att kombinera dessa har visat fantastiska resultat på både torr, fet/oljig och blandhy. Med det sagt, passar den alla hudtyper. 

Vad är Dermaplaning? 

Behandlingen delas upp i två olika steg med två olika slags peelingar. Vi börjar med skalpell peelingen.

Skalpell peelingen - Med hjälp av en tunn skalpell startar Dermaplaning behandlingen med att det översta hudlagret exfolieras. Skalpellen hjälper oss att ta bort det översta hudlagret med döda hudceller samtidigt som man stimulerar cellförnyelsen, ökar cirkulationen och avlägsnar allt fjun i ansiktet. 

Kemisk peeling - Dermaplaning behandlingen fortsätter med att applicera en kemisk peeling. Efter skalpell peelingen är huden extra mottaglig för att få in syrorna i huden som tränger ner i cellerna. Syran som används under den kemiska peelingen är en mjölkpeeling. Mjölkpeeling passar även på den känsliga hudtypen och därför passar Dermaplaning dem flesta. 

Så vad gör Dermaplaning med din hud och varför ska du boka just den? 

Dermaplaning har många fördelar. Trots att du ser resultat omedelbart efter behandlingen är den också skonsam långsiktigt. Den jobbar både på ytligt och lämnar efter sig en rosig, len och slät yta på huden med ökad lyster och spänst. Men den jobbar även aktivt med att stimulera cellförnyelsen och kollagenproduktionen i huden. Dermaplaning är en fantastisk behandling och behandlingsmöjligheter är många:

 • Åldrad hud
 • Pigmentförändringar
 • Livlös hud
 • Solskadad hud
 • Akne
 • Ärr
 • Rynkor

Är du osäker på vilken behandling som rekommenderas för just dig? 
Är du fortfarande osäker på vilken behandling du ska boka eller tror du att Dermaplaning är något för dig? 
Boka en tid här https://ww1.clinicbuddy.com/onlinebooking/-3942

Continue reading
 • Page 1 of 3