7 saker du bör veta om laserhårborttagning – DOCTOR_K
Your cart
Close Alternative Icon
Close Icon

7 saker du bör veta om laserhårborttagning

Arrow Thin Left Icon Arrow Thin Right Icon

LASERHÅRBORTTAGNING MED
SOPRANO ICE PLATINUMDrömmer du om att göra dig fri ifrån rakhyvlar och vaxremsor? Då kan vår permanenta laserhårborttagning med Soprano Ice Platinum vara lösningen. Men vad kan du förvänta dig av behandlingen? Vad blir priset? 
Gör det ont? Vi har samlat 7 ovärderliga fakta för dig som går i tankar av att säga hejdå till oönskad 
hårväxt för gott. 

1. Vad är Permanent hårborttagning med laser och hur fungerar det?

När vi tar bort hår med laser skickar vi kort och gott ner laserljus genom hårkanalen till roten som bränns bort. Laserhårborttagning är säkert, effektivt och bygger på att högintensivt ljus dras mot mörkt pigment.

 

2. Soprano Ice Platinum - En effektiv och nästan smärtfri upplevelse

Vi använder Soprano Ice Platinum, en av världens främsta hårborttagningsmaskiner. Den arbetar effektivt på tre djup och har ett inbyggt kylsystem som gör behandlingen i stort sett smärtfri.


 "Jag är så glad att jag slipper inåthårväxt och inflamerade hårsäckar sedan jag började med laserhårborttagning"

 

— Sofhia


3. Fungerar på alla hårtyper utom en

Generellt sett är grövre och mörkare hår lättare att behandla eftersom det har mer pigment. Ljusare hår går bra men är mer utmanande, grått och vitt hår kan vi tyvärr inte behandla eftersom det saknar pigment.

4. Vi anpassar oss till din hårcykel


Under den kostnadsfria konsultationen hos oss analyserar vår hudterapeut ditt hår och skräddarsyr en behandlingsplan efter din individuella hårcykel. Tiden som krävs mellan två behandlingar kan variera mellan två till åtta veckor beroende på hur fort ditt hår växer. Det är viktigt att hålla koll på hårcykeln då två behandlingar för nära inpå varann inte kommer ge någon effekt.


5. Vad kostar det och vad hinner jag med?

Våra behandlingar startar på minst 30 minuter vilket kostar 1500 SEK. Varje extra kvart kostar 500 SEK. 
Exakta priser beror på dina individuella förutsättningar, men för att ge dig ett hum av prisbilden har vi tagit fram några exempel:

 

30 MINUTER

På 30 minuter kan du hinna hela armarna, men du skulle också kunna hinna med två mindre områden som tex halva ben eller svank

45 MINUTER

På 45 minuter skulle du kunna hinna en hel rygg. Eller både bikini och svank.

60 MINUTER

På 60 minuter skulle du kunna hinna hela ben, hela magen, eller om man vill behandla rygg och svank till exempel.


 

Kom ihåg: Under en konsultation kan vi skräddarsy en rekommenderad prisplan som passar dina specifika önskemål om laserhårborttagning.


6. Kostnadsfri Konsultation för personlig Information


Boka en kostnadsfri konsultation med en av våra erfarna hudterapeuter. Det ger dig möjlighet att diskutera dina specifika behov och få personlig information om förutsättningar, priser och antal behandlingar som krävs för just dig. Glöm inte att komma till konsultation med utväxt på det området du funderar på att behandla.

7. Gör en 4-kur - Just nu 4-för-3-kampanj

För att uppnå maximal effekt rekommenderar vi mellan fyra till tolv behandlingar. Efter fyra vet vi hur din kropp svarar och kan säga mer om hur vi ska gå vidare. Just nu erbjuder vi en 4-för-3 kampanj vilket innebär att du betalar för tre behandlingar och får den fjärde på köpet.

 

Förverkliga drömmen och boka din kostnadsfria konsultation nu. Låt oss på DOCTOR_K guida dig mot en 
hårfri framtid!