Fastare hud och mer lyster med ReFit – DOCTOR_K
Your cart
Close Alternative Icon
Close Icon

Fastare hud och mer lyster med ReFit

Arrow Thin Left Icon
Fastare hud och mer lyster med ReFit

That glow tho!

Har du en fest inbokad runt hörnet eller söker du efter ett synbart lyster i ansiktet då är en behandling med radiofrekvens definitivt något för dig. Effekten av behandlingen kan kännas av omedelbart och det är inte helt ovanligt att andra kommer att kommentera ditt glow. 

Behandlingar med radiofrekvens är en välbeprövat metod som har funnit länge och är en behandlingsform som är här för att stanna. Radiofrekvensteknologi (RF) är en icke kirurgisk behandling som har en klinisk dokumenterad effekt. Radiofrekvens är en utmärkt behandlingsform för slapp hud och celluliter på hela kroppen. Den stigande temperaturen medför omedelbar uppstramning av hudens kollagen. 

 

Fettdepåer och celluliter

Med hjälp av radiofrekvens värms underhudsfettet upp stegvis. De förstorade fettcellerna bearbetas och ”smälter” utan att de normala fettcellerna påverkas, vilket gör att fettdepåerna minskar. 

Vid regelbundet upprepade behandlingar fås en långvarig effekt genom
stimulering av elastin- och kollagenfibrerna i huden. Hudåtstramning, minskning av rynkor och minskning av celluliter uppstår eftersom att multi-polär radiofrekvens skapar en värmereaktion i huden vilket stimulerar kroppens naturliga läkningsprocess. Värmeutveckligen får kollagenet att återskapas, repareras och återhämta sig. Effekten blir att huden drar ihop sig och skapar en fastare yta vilket bidrar till en fastare hud.

 

Fördelen med denna maskin är den idealiska kombinationen av multi polär radiofrekvens (RF) och vakcuum samt LED teknik. 

  • Multi polär RF energi ökar metabolismen samt ger åtstramning åt kollagenfibrer och ökar hudens elasticitet.
  • Vakuum ökar blodcirkulationen vilket ger en bättre hudton.
  • LED ökar cirkulationen samt ger bättre hudton.


Behandlingen passar alla oavsett hudtyp och kan göras året om. Vi behandlar däremot inte personer med pacemakern eller gravida. Radiofrekvens ska göras minst 20 dagar efter injektioner. 

Läs mer om behandlingen och boka här