Journal - Blogg – "frisk hud" – DOCTOR_K
Your cart
Close Alternative Icon

Journal - Blogg

Älskade Profhilo - Doctor_K svarar på alla frågor om behandlingen

Älskade Profhilo - Doctor_K svarar på alla frågor om behandlingen
  1. Vad är Profhilo?

    Profhilo är en hyaluronsyra behandling som återställer fuktbalansen i huden samtidigt som den motverkar slapphet och åldrande. Profhilo stimulerar hudens egna produktion av hyaluronsyra vilket kickar igång produktionen av kollagen och elastin. Detta ger dig en spänstigare hud med mer lyster och glow. Profhilo återställer fuktnivån samt förlorad volym i huden.
  1. Varför Profhilo?

Profhilo är en av våra mest populära behandlingar och föredras av våra klienter. Våra kunder bekräftar att hudens struktur, elasticitet och fuktbalans förbättras redan efter den första behandlingen. Profhilo gör att din hud ser fem år yngre ut.

  1. Hur fungerar Profhilo?

Profhilo innehåller en hög koncentration av stabiliserad hyaluronsyra och fungerar därför som en fantastisk återfuktare för din hud. Profhilo injiceras precis under ytan på önskat område. När hyaluronsyran sprider sig reagerar den med din egen vävnad för att sedan omedelbart öka återfuktningen av huden.

  1. Hur går behandlingen Profhilo till?

Med små tunna nålstick injiceras hyaluronsyran på fem utvalda punkter på vardera sida av ansiktet. Din behandlare använder en tunn kanyl som gör att hyaluronsyran flyter jämnt ut under huden.

  1. Hur många behandlingar med Profhilo måste jag göra?

Profhilo ger dig goda resultat och du ser en tydlig skillnad på din hud redan två veckor efter din första behandling. För att få ett maximalt resultat av Profhilo rekommenderar vi en kur på två behandlingar, med fyra veckors mellanrum.

  1. Vilket resultat av Profhilo kan jag förvänta mig?

Resultatet du kan förvänta dig av en Profhilo behandling baseras utifrån dina förutsättningar och vilken mängd du väljer att göra. Du upplever samt ser resultat av Profhilo omedelbart, men slutresultatet ser du först fyra veckor efter din första behandling. I de flesta fall rekommenderar vi att göra ytterligare en Profhilo behandling efter fyra veckor för att få en maximal effekt. Profhilo ger dig en mer återfuktad och föryngrad hud, som blir mer elastisk och uppstramad.

  1. Hur länge varar resultatet av Profhilo?

Det är individuellt hur länge resultatet varar efter en behandling med Profhilo. I de flesta fallen håller effekten i sig sex till åtta månader. Ämnesomsättning, förbränning, genetik, livsstil och kost är några av alla faktor som spelar in. I regel brukar vi rekommendera en efterkontroll efter sex månader för att göra ytterligare en behandling.

  1. Hur vet jag att Profhilo är rätt behandling för mig?

Innan varje behandling ingår en konsultation där du och din behandlare diskuterar och för en dialog om vad som rekommenderas för just dig. Med våra kunskaper och med hjälp av vår 3D kamera skräddarsyr vi din behandlingsplan utifrån dina förutsättningar, förväntningar och behov.

 

Continue reading