Dear Beauty Routine – DOCTOR_K
Your cart
Close Alternative Icon
Close Icon

Dear Beauty Routine


Kära hudvårdsrutin...

Ibland ett nödvändigt ont, i andra fall av ren självkärlek. Oavsett vilket spenderar vi tid på vår skönhetsrutin och det är ett faktum. I genomsnitt lägger vi 55 minuter per dag - En kvälls och morgonprocess för att se och känna oss som den fräschaste versionen av oss själva. Men vad händer när den dagliga rutinen inte längre gör jobbet?

Nu får du en kostnadsfri rynkbehandling (upp till tre områden) när du köper 2 ml filler.

2 ml + rynkbehandling

I takt med att vi åldras förlorar ansiktet sin naturliga volym vilket gör att vi kan se och känna oss tröttare än vad vi egentligen är. Genom att använda fillers för att återskapa volym får vi ett omedelbart resultat som ger utseendet en boost. I kombination med en valfri rynkbehandling (3 områden i estetiskt syfte) ser vi genast mindre trötta ut. Erbjudandet gäller enbart för bokningar i februari 2020 hos leg. Sjuksköterska Isabelle.

Vi på Doctor_K fokuserar på skräddarsydda behandlingsplaner, exklusivitet, personligt bemötande och naturliga resultat. Detta gör att vi har många nöjda klienter med stort förtroende för oss. Vi har lång erfarenhet och ett kompetent team som delar samma vision och tillvägagångssätt för att nå dina individuella önskemål. Du som klient har alltid möjlighet att komma på en kostnadsfri efterkontroll efter din behandling om så önskas.

BOKA NU