Erbjudande - HArmonyCa – DOCTOR_K
Your cart
Close Alternative Icon
Close Icon

ERBJUDANDE PÅ
MARKNADENS HETASTE FILLER

HArmonyCa

Marknadens hetaste produkt HArmonyCA har landat hos oss på DOCTOR_K!
Behandlingen med den revolutionerande hybrid produkten med dess unika ingredienser och egenskaper går nu att boka.

Erudande bj 9 999 SEK
(ordpris.13 000 SEK )

 Erbjudandet gäller begränsat antal bokningar i mån av plats, säkra din behandling till ett pangpris redan idag!  


FÖRDELARNA MED HArmonyCa


KOMBO

En dubbelverkande hybrid filler som ger en dubbel effekt.

 


KOLLAGEN

En perfekt behandling för alla som vill ha en långvarig kollagenstimulerande effekt.

 


ÅTERSKAPAR

HArmonyCa fyller ut och återskapar förlorad volym i olika delar av ansiktet.

KLIENT BERÄTTAR
OM HARMONYCA

HArmonyCa


UPPLEV 2 SUPERBEHANDLINGAR I ETT

Den nya fillerbehandlingen som alla i branschen pratar om. HArmonyCa filler är en hybridinjektion med långvariga resultat. Hybridinjektion är när två olika aktiva ämnen som har två olika uppgifter används i samma produkt. Till skillnad från andra produkter på marknaden innehåller HArmonyCa en kombination av hyaluronsyra och kalciumhydroxiapatit vilket är en unik sammansättning av två inom branschen väl beprövade komponenter.

VANLIGA FRÅGOR OM HARMONYCA

Vad är HArmonyCa och hur vet jag om det är rätt för mig?

 HArmonyCAär en injektionsbehandling. Till skillnad från andra produkter på marknaden innehåller HArmonyCa en kombination av hyaluronsyra och kalciumhydroxiapatit vilket är en unik sammansättning av två inom branschen väl beprövade komponenter. En behandling med HArmonyCa (utalas- harmonika) ger en dubbelverkande effekt och det är tack vare kombinationen av kalciumhydroxiapatit (CaHA) och hyaluronsyra (HA). Kalciumhydroxiapatit stimulerar produktionen av kollagen och elastin, vilket i sin tur ger ett långsiktigt resultat

En behandling med HArmonyCa lämpar sig för dig som saknar eller har tappat fyllighet och strukturellt stöd i ansiktet. Behandlingen tillför volym och fasthet till huden med ett upplyftande resultat. En behandling med HAmonyca anpassas efter dina specifika önskemål och individuella förutsättningar.

Hur går en behandling med HArmonyCa till?

Behandlingsområdet rengörs och markeras. Därefter placeras fillern med hjälp av en kanyl under huden. Placeringen av fillern görs främst i området över kindbenen, under kindbenen och även i bakre delen av käklinjen. Med en HArmonyCa-behandling kan man ge hela ansiktet ett lyft genom att behandla utvalda punkter.

Behandlingsområden är:

  • Utfyllnad av kindben och kindpartiet
  • Marionettlinjer
  • käklinje

Efter behandlingen kan man se en måttlig rodnad och svullnad och i sällsynta fall uppstår små blåmärken.

Vad är kalciumhydroxiapatit?

Den andra aktiva ingrediensen i HarmonyCA är kalciumhydroxiapatit (CaHA). Precis som Hyaluronsyra, är ämnet ett kroppseget ämne – alltså ett ämne som finns naturligt i våra kroppar. Det som gör ämnet så bra är att det stimulerar våra kroppar till att öka sin produktion av kollagen.

Hur länge håller resultatet? 

Då effekten av kalciumhydroxyapatit sker gradvis tar det ca 3-6 månader innan det slutgiltiga resultatet syns. De flesta upplever att resultatet hålls mellan 12-24 månader. Vid ett återbesök efter antingen 3 eller 6 månader ser vi tillsammans över resultatet och bestämmer om behandlingen behöver upprepas. Om resultatet är optimalt kan man med fördel upprepa behandlingen ca 1 gång per år för att bibehålla resultatet.

Vilket resultat kan jag förvänta mig av en en HArmonyCa?

 

Vilket resultat kan jag förvänta mig av en HArmonyCa ?

HArmonyCA ger ett direkt resultat i form av förbättrad volym och struktur. Den ger också ett långtidsverkande lyftande resultat då behandlingen stimulerar hudens kollagenproduktion som förbättrar spänsten i huden. Ny behandling kan man tidigast göra efter ett år. Max effekt ses efter 3 månader med en beräknad hållbarhet på 12 -18 månader.

Vad kostar en behandling med HArmonyCa?

Kampanjpris 9 999 SEK och ordinariepris 13 000 SEK

Vår HArmonyCa-behandling föregås alltid av en konsultation och du kan enkelt boka din konsultationstid via vår onlinebokning, eller kontakta oss för hjälp med din bokning.

Priset är 4 500 kr per ml.

Risker och biverkningar?

Svullnad, ömhet och blåmärken är vanligt förekommande men vanligtvis övergående. Ovanliga: Infektion och ocklusion. Under din konsultation får du mer information om varje behandlings specifika indikationer och eventuella risker. Vi behandlar ej gravida eller ammande.

Att tänka på:
Undvik att sola, bastu- och ångbad de närmaste tiden.
Undvik make-up på det behandlade området 12 timmar efter behandling.
Undvik alkohol i 24 timmar.
Undvik intensiv träning i 24 timmar.

Priset är 4 500 kr per ml.

VÅRA BEHANDLARE

DET SJÄLVKLARA VALET
FÖR DIG SOM STÄLLER HÖGA KRAV
lsabelle Arnsten och Rinja Berg, båda legitimerade sjuksköterskor med sinne och passion för estetik. Gemensamt för dem båda är att de har gjort succé som injektionsbehandlare hos oss på DOCTOR_K men även som hands- on trainers på vår utbildningsakademi.

LAGEN OM KONSULTATION
Om du inte varit hos oss innan eller på de senaste 6 månaderna kräver vi en konsultation innan ditt besök.

Vad skiljer HArmonyCa från andra fillerbehandlinngar?

Den främsta skillnaden mellan HArmonyCa och andra fillerbehandlingar är att du med HarmonyCa får två behandlingar i ett. Kombinationen av hyaluronsyrans volymgivande och kalciumhydroxiapatitens långvariga kollagenstimulerande effekt gör HArmonyCa till en fantastisk behandling som tar naturliga och hållbara resultat till en helt ny nivå.