Your cart
Close Alternative Icon

MADE FOR YOU

Välkommen att boka en konsultation hos Doctor_K



3D-analys

Vi analysera volymförluster, underliggande pigmenteringar & känsligheten.


Skräddarsytt

Skräddarsydd behandlingsplan enligt dina förväntningar, önskemål och budget.


Trygghet

Du kommer att bli behandlad av legitimerad personal med lång och gedigen erfarenheter.


Efterkontroll

Du är alltid välkommen till oss för en kostnadsfri efterkontroll.



UTFORSKA VÅRA KONSULTATIONER




VAD SÄGER VÅRA KLIENTER OM OSS?

FÖRE & EFTER BILDER

FULLFACE
TINNING, HAKA & KINDER
TRÅDLYFT
KÄKLINJE
HAKA & LÄPPAR
LÄPPAR & HAKA
TEAR TROUGH
MARIONETTE
5 00 SEK för hud / 1 000 SEK injektion
Väljer du att genomföra din behandling i samband med din konsultation dras hela konsultationsbeloppet av.  

VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

Vad kostar en konsultation?

En konsultation för injektioner kostar 1.000 SEK. Under tillfället finns tid för behandling. Om du väljer att göra behandlingen i samband med konsultation, blir konsultationen kostnadsfri. Du betalar då endast för behandlingen du väljer att göra.

Under en konsultation för hudbehandlingar finns endast tid för konsultation och kostar 500 SEK. Vår hudterapeut skräddarsyr en behandlingsplan efter dina förutsättningar och bokar sedan in en ny tid som passar dig.

Vad ingår i min konsultation?

Detta ingår i en konsultation:
- 3D-kamera analys
- Studiofotografering
- Analys av områden som påverkar trötthet
- Skräddarsydd behandlingsplan enligt dina förväntningar, önskemål och budget
- Behandling på plats
- Uppföljning och korrigering

När du gör en behandling hos oss är du alltid välkommen till oss för en efterkontroll om du önskar diskutera framtida behandlingsplaner eller exempelvis är i behov av en korrigering. Korrigeringar vid ömsesidig överenskommelse är kostnadsfri.

Är det nödvändigt att boka en konsultation?

Om det är första gången du besöker oss vill vi gärna att du först bokar en konsultation. Det är inte alltid den behandlingen man tror att man behöver för att uppnå önskat resultat och då kan det vara bra att först träffas innan man har bestämt sig för rätt behandling.

Ibland har man en känsla som är svår att koppla till en viss behandling. Ansiktets anatomi är komplex och det är där vår expertis kommer in. Under en konsultation kan vi koppla känslor till behandlingslösningar för att du ska känna dig trygg och nöjd.

När det kommer till konsultation gällande hudbehandlingar bokar du konsultation om du är 1.) osäker på behandling eller 2.) om du ska göra laser. En konsultation för hud kostar 500 SEK. Vår hudterapeut skräddarsyr en behandlingsplan efter dina förutsättningar och bokar sedan in en ny tid som passar dig. Om du är medveten om vilken behandling du vill göra kan du boka behandlingen på hemsidan. Då betalar du endast för behandlingen som du väljer att utföra.

Måste man göra en behandling direkt?

Nej absolut inte! Det är väldigt vanligt att man vill och behöver längre betänketid. Vår uppgift med konsultationen är att informera vår kunskap och valet är alltid ditt eget.

Vad händer om min behandling blir nekad?

I vissa fall nekar vi behandling om vi ser potentiella risker att inte uppnå ett önskat eller naturligt resultat. Beroende på önskemål, utgångsläge och förutsättningar bedöms varje enskild konsultation individuellt. Om vi nekar behandling av exempelvis läppar kan orsaken vara att vi inte kommer kunna stå bakom resultatet - sett till de risker som enskilt bedöms under konsultation. Vår prioritet är säkra och naturliga resultat.

Kan man göra en behandling under sin konsultation?

När det kommer till injektionsbehandlingar tar hela processen inte mer än 15 minuter och majoriteten av den tiden består av konsultation, examination och konversation. Vi fotograferar ditt ansikte för att senare kunna se hur det har förbättrats. En analys av dina muskler, dess position/storlek görs av din behandlare och vi bestämmer tillsammans vad vi vill behandla och vad vi kan förvänta oss. Med små injektioner är proceduren oftast 1-2 minuter. Bedövning behövs inte och du kan fortsätta din vanliga dag efter behandlingen.