Your cart
Close Alternative Icon

MADE FOR YOU

Välkommen att boka en konsultation hos Doctor_K


SKRÄDDARSYDDA BEHANDLINGSPLANER

made for you


SKRÄDDARSYDDA BEHANDLINGSPLANER

made for you3D-analys

Vi analysera volymförluster, underliggande pigmenteringar & känsligheten.

 

 


Skräddarsytt

Skräddarsydd behandlingsplan enligt dina förväntningar, önskemål och budget.

 

 


Trygghet

Du kommer att bli behandlad av legitimerad personal med lång och gedigen erfarenheter.


Efterkontroll

Du är alltid välkommen till oss för en kostnadsfri efterkontroll.UTFORSKA VÅRA BEHANDLINGAR
VAD SÄGER VÅRA KLIENTER OM OSS?

FÖRE & EFTER BILDER

FULLFACE
TINNING, HAKA & KINDER
TRÅDLYFT
KÄKLINJE
HAKA & LÄPPAR
LÄPPAR & HAKA
TEAR TROUGH
MARIONETTE
Alla våra konsultationer kostar 500kr.
Väljer du att genomföra din behandling i samband med din konsultation dras hela konsultationsbeloppet av.  

VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

Hur går en konsultation till?

Du som är ny klient hos oss:
En konsultation måste genomföras senast 48 timmar innan din behandling och kostnaden för konsultationen dras av på plats vid en behandling. Konsultationer sker endast hos vår legitimerade sjuksköterska Isabelle Arnsten men utförandet görs av
både Isabelle Arnsten (leg.ssk) och Hadde Kader (leg.tdl). Du väljer din behandlare efter önskemål.

Du som är befintlig klient hos oss:
Om du har haft ett besök hos oss de senaste 6 månaderna, kan du boka en tid för en injektionsbehandling direkt utan att gå på en konsultation. Om längre än 6 månader har passerat krävs en ny konsultation senast 48 timmar innan din behandling. Konsultationen går att göra på plats 48 timmar innan din behandling eller 3 dagar innan vår digitala konsultation.

Ny klient - Konsultation online:
En konsultation går även att göra online och då fyller du i ett formulär samt skickar bilder. Detta måste fyllas i senast 3 dagar innan din bokade behandling så att de hinner granskas. Kostnaden av konsultationen dras av vid behandling. Du kan välja att göra din behandling hos Isabelle Arnsten vår legitimerade sjuksköterska eller Hadde Kader legitimerad tandläkare.
Du fyller i formuläret här: Digital konsultation

 

Konsultation för hud:
Under en konsultation för hudbehandlingar finns endast tid för konsultation och kostar 500 kr. Vår hudterapeut skräddarsyr en behandlingsplan efter dina förutsättningar och bokar sedan in en ny tid som passar dig.

Vad ingår i min konsultation?

Detta ingår i en konsultation:


- 3D-kamera analys
- Studiofotografering
- Analys av områden som påverkar trötthet
- Skräddarsydd behandlingsplan enligt dina förväntningar, önskemål och budget
- Uppföljning och korrigering

När du gör en behandling hos oss är du alltid välkommen till oss för en efterkontroll om du önskar diskutera framtida behandlingsplaner eller exempelvis är i behov av en korrigering. Korrigeringar vid ömsesidig överenskommelse är kostnadsfri.

Är det nödvändigt att boka en konsultation?

När det kommer till konsultation gällande injektionsbehandlingar och om det är första gången du besöker oss har vi som krav enligt lagen att en konsultation ska genomföras senast 48 timmar innan din behandling. Ibland har man en känsla som är svår att koppla till en viss behandling. Ansiktets anatomi är komplex och det är där vår expertis kommer in. Under en konsultation kan vi koppla känslor till behandlingslösningar för att du ska känna dig trygg och nöjd.

 

När det kommer till konsultation gällande hudbehandlingar bokar du konsultation om du är 1.) osäker på behandling eller 2.) om du ska göra laser. En konsultation för hud kostar 500kr. Vår hudterapeut skräddarsyr en behandlingsplan efter dina förutsättningar och bokar sedan in en ny tid som passar dig. Om du är medveten om vilken behandling du vill göra kan du boka behandlingen på hemsidan. Då betalar du endast för behandlingen som du väljer att utföra.

Måste man göra en behandling efter en konsultation?

Nej absolut inte! Vår uppgift med konsultationen är att informera vår kunskap och valet är alltid ditt eget.

Vad händer om min behandling blir nekad?

I vissa fall nekar vi behandling om vi ser potentiella risker att inte uppnå ett önskat eller naturligt resultat. Beroende på önskemål, utgångsläge och förutsättningar bedöms varje enskild konsultation individuellt. Om vi nekar behandling av exempelvis läppar kan orsaken vara att vi inte kommer kunna stå bakom resultatet - sett till de risker som enskilt bedöms under konsultation. Vår prioritet är säkra och naturliga resultat.

Vad kostar en konstulation?

En konsultation för injektioner kostar 500 kr. En konsultation måste genomföras senast 48 timmar innan din behandling och kostnaden för konsultationen dras av på plats vid en behandling. Konsultationer sker endast hos vår legitimerade sjuksköterska Isabelle Arnsten men du kan fortfarande välja om du vill utföra din behandling hos antingen Isabelle Arnsten (leg.ssk) eller hos Hadde Kader (leg.tdl).

Under en konsultation för hudbehandlingar finns endast tid för konsultation och kostar 500 kr. Vår hudterapeut skräddarsyr en behandlingsplan efter dina förutsättningar och bokar sedan in en ny tid som passar dig.