Perfekt profil – DOCTOR_K
Your cart
Close Alternative Icon
Close Icon

UPPNÅ DIN
PERFEKTA PROFIL

SKAPA HARMONI MED PROFILBALANSERING

 

Utforska möjligheterna att förbättra ditt utseende genom en skräddarsydd profilbalansering. En profilbalansering skräddarsys efter dina individuella proportioner för att skapa balans och harmoni mellan olika delar av ansiktet.Det finns ingen standardmall för hur behandlingen bör utföras. Vilka områden som behandlas bestäms utifrån din nuvarande profil. Det kan innebära att framhäva eller definiera vissa områden för att jämna ut dominansen hos andra.


Berätta om ditt senaste besök hos oss?

är en teknologisk innovation som möjliggör ett in-office ansiktslyft för att återställa volym, få bättre hudstruktur samt förebygga föråldring i ansiktet. De trådar som används vid trådlyft är av samma typ som används inom kirurgin och består av PDO (V-soft Lift) eller PLA (Silhouette Soft®).


NÅGRA AV VÅRA RESULTAT

VAD SÄGER VÅRA KLIENTER OM OSS?

Utforska möjligheterna att förbättra ditt utseende genom en skräddarsydd profilbalansering. En profilbalansering skräddarsys efter dina individuella proportioner för att skapa balans och harmoni mellan olika delar av ansiktet.

UPPNÅ DIN PERFEKTA PROFIL

SKAPA HARMONI MED PROFILBALANSERING

Utforska möjligheterna att förbättra ditt utseende genom en skräddarsydd profilbalansering. En profilbalansering skräddarsys efter dina individuella proportioner för att skapa balans och harmoni mellan olika delar av ansiktet. Det finns ingen standardmall för hur behandlingen bör utföras. Vilka områden som behandlas bestäms utifrån din nuvarande profil. Det kan innebära att framhäva eller definiera vissa områden för att jämna ut dominansen hos andra.

VILKA BEHANDLINGAR GER ETT LYFT?

NÄSA

Näsan är både en central punkt i ansiktet och ett kännetecken hos många. En behandling med filler i näsan är ett populärt alternativ till plastikkirurgi. Det finns många möjligheter att förändra näsans form och utseende med filler.


NÅGRA AV VÅRA RESULTAT

VAD SÄGER VÅRA KLIENTER OM OSS?

VILKA BEHANDLINGAR INGÅR I EN PROFILBALANSERING?

HAKA & KÄKLINJE

Genom att injicera en kontrollerad mängd hyaluronsyra i hakan eller käklinjen kan man skulptera, definiera, återställa, förminska, framhäva och förstärka önskade delar av ansiktet.

LÄPPAR

Genom att injicera en kontrollerad mängd filler i läpparna kan man öka volymen, definiera konturer, framhäva och återfukta.

NÄSA

Näsan är både en central punkt i ansiktet och ett kännetecken hos många. En behandling med filler i näsan är ett populärt alternativ till plastikkirurgi. Det finns många möjligheter att förändra näsans form och utseende med filler.

PANNA

Filler i pannan är en vanlig behandling som kan ingå i en profilbalansering för att skapa harmoni och balans i ansiktet. Genom att använda filler kan man jämna ut ojämnheter, återställa volymförluster och förbättra konturerna i pannan.


KOSTNADSFRI KONSULTATION


FÅ EN SKRÄDDARSYD BEHANDLINGSPLAN

Våra kostnadsfria konsultationer på plats är din chans att få skräddarsydd rådgivning och expertinsikter, allt utan några förpliktelser. Du kan välja att boka en tid direkt eller bli kontakta av oss för mer information.

 

HITTA LEDIGA TIDER OCH
BOKA DIREKT


ELLER FYLL I FORMULÄR OCH FÅ PERSONLIG
SERVICE MED ETT KLICK!

FYLL I FORUMLÄR HÄR

Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält

*Genom att klicka på "skicka" godkänner jag DOCTOR_K's allmäna villkor

Tack för ditt meddelande, vi kontaktar dig inom kort!

FAQ

VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

Vad är profilbalaserning?

Profilbalansering är en estetisk procedur som syftar till att skapa harmoni och balans i ansiktets konturer och proportioner. En obalans i profilen kan bero på genetik men också på att du tidigare haft en jämn balans i ansiktet men under tidens gång fått volymförluster som gjort att ett eller flera partier som varit definierade avtar och blir mindre synliga med tiden. Något som är viktigt att komma ihåg är att en profilbalansering alltid är anpassat utifrån din befintliga profil och med det sagt finns inte en “färdig mall” på hur behandlingen ska se ut.

Vanligaste områden att fylla med filler?

Fillerbehandlingar är mångsida och individanpassade och det finns många fördelar med en fillerbehandling. Fillers används för att fylla rynkor, öka volym om konturera ansiktet. De främst förekommande behandlingsområden är följande:

  • Under ögon, för att motverka mörka ringar och skåror under ögonen.

  • Kinder, för att återställa volymförluster eller skapa konturering.

  • Haka, för att förlänga eller runda av ansiktet.

  • Käklinjen, för att maskera en dubbelhaka, skapa kraftigare eller mer definierad käke.

  • Tinningarna, för att få ett ögonlockslyft, feminisera ansiktsformen eller att få ett piggare utseende.

  • Näsan, för att lyfta nästippen eller raka till näsryggen.

  • I hela ansiktet ,för att ge huden extra mycket fukt och spänst.

  • Nasolabiala veck och runt munpartiet, för att minimera sura mungipor och ge ansiktet ett minilyft

  • Läppar, för att föryngra eller ge läpparna volym.

  • Pannan, för att fylla ut eller runda av.

Hur appliceras filler i ansiktet?

Beroende på området kan man använda olika tekniker. Den vanligaste tekniken för läppar och nasolabial vecken är en liten nål som går in under huden där man sakta injicerar materialet under nålens utgång. För vissa områden använder vi oss av en mjuk kanyl: efter ett litet stick med en nål införs en längre kanyl för att inte skada blodkärl, vilket minimerar blåmärken och svullnad.

Hur länge varar resultatet?

Nedbrytningen av materialet beror på många olika faktorer. Dessa kan vara relaterade till hudstruktur, ålder, livsstil, behandlingsområde, val av material etc. Behandling av läppar varar oftast mellan 1-3 månader och upp till 6-12 månader. Det är väldigt svårt att bedöma den exakta nedbrytningstiden för varje individ. Behandling i ansiktet håller 6-12 månader och upp till 18 månader, beroende på vilket material som används.

Det som sker efter att en fillerbehandling har brutits ner är att du återgår till den volym och de rynkor du hade innan. Trotts att vi åldras med åren kan vi efter att all material gått ur kroppen fortfarande ha ett bättre resultat än innan första behandlingen och det är för att hyaluronsyra stimulerar vävnader och kollagen, vilket ger spänst och fyllighet.

Vilka fillermärken används på DOCTOR_K?

Vi på DOCTOR_K använder oss av olika fillerprodukter av högsta kvalitet som både är CE-märkta och FDA-godkända och som är anpassade för specifika områden och önskemål. Vilket material vi använder i just ditt fall, beror på vilket behandlingsområde som ska behandlas och vilket resultat just du vill uppnå.

Kan alla använda filler?

Det är en väldigt låg allergirisk på fillers som består av hyaluronsyra eftersom materialet finns naturligt i kroppens vävnad. Vissa tenderar dock att bryter ner ämnet väldigt snabbt och därav varar resultatet inte lika länge. Det allra flesta kan använda filler men med vissa sjukdomar avråder vi och nekar en fillerbehandling. Innan din konsultation kommer vi att gå igenom din sjukdomshistoria. Vi behandlar dock inte gravida och ammande med filler.

Vem bör injicera med detta material?

En registrerad läkare, tandläkare hos socialstyrelsen eller sjuksköterska med specialkompetens och erfarenhet inom kosmetiska injektioner.

Vad finns det för bieffekter?

Komplikationer och bieffekter av filler är relativt låga och med vår omfattande erfarenhet och beprövade metoder kan vi effektivt minimera riskerna för våra klienter. Svullnad, ömhet och blåmärken är vanligt förekommande men vanligtvis övergående. Ovanliga: Infektion och ocklusion. Under din konsultation får du mer information om varje behandlings specifika indikationer och eventuella risker. Vi behandlar ej gravida eller ammande.

Generellt att tänka på vid estiska injektioensbehandlingar:
Undvik att sola, bastu- och ångbad de närmaste tiden.
Undvik make-up på det behandlade området 12 timmar efter behandling.
Undvik alkohol i 24 timmar.
Undvik intensiv träning i 24 timmar.

Vad är det för skillnad mellan rynkbehandling och filler?

Rynkor i pannan får man främst på grund av överaktiva muskler. Med hjälp av medlet slappnar man av dessa muskler, vilket ger i sin tur en slätare och yngre hud. Filler liknar ett gelé som man injicerar under huden för att fylla ut veck, öka volym eller konturera ett ansikte. Kort och gott kan man säga att rynkbehandlingar används på musklerna i ansiktet och filler för att skapa volymer i ansiktet.

Kommer mina rynkor att bli värre om jag inte fortsätter min behandling?

Det som sker efter att en fillerbehandling har brutits ner är att du återgår till den volym och de rynkor du hade innan. Trotts att vi åldras med åren kan vi efter att all material gått ur kroppen fortfarande ha ett bättre resultat än innan första behandlingen och det är för att hyaluronsyra stimulerar vävnader och kollagen, vilket ger spänst och fyllighet.

Om jag behöver en korrigering, ingår det?

Självklart ingår det en kostnadsfri efterkontroll. Vi är rädda om våra klienter och för oss är det viktigt att både vi och våra klienter känner sig trygga och nöjda med resultaten.

Kan man få mängdrabbat när man gör fler behandlingar samtidigt?

Vi erbjuder tre behandlingspaket: Lilla, Mellan och Stora.

Priset för Lilla paketet är 10 000 SEK och innehåller 2 ml filler och en rynkbehandling. (Ordinarie pris är 15 200 SEK. Du får totalt 5 200 SEK i rabatt).

Priset för Mellan paketet är 19 000 SEK och innehåller 4 ml filler och en rynkbehandling. (Ordinarie pris är 25 200 SEK. Du får totalt 6 200 SEK i rabatt).

Priset för Stora paketet är 40 000 SEK och innehåller 8 ml filler, 2 rynkbehandlingar samt en profhilobehandling. (Ordinarie pris är 54 900 SEK. Du får totalt 14 900 SEK i rabatt).

Varför ska man välja DOCTOR_K som sin klinik?

Oss väljer du när du vill få en upplevelse med kompetent, erfaren och passionerad personal. DOCTOR_K är det självklara valet för dig som ställer höga krav.