Hals & Dekolletage paketet-Behandlingspaket för dig som vill sluta döl – DOCTOR_K
Your cart
Close Alternative Icon
Close Icon

25%
ERBJUDANDE

PÅ HALS & DEKOLLETAGEPAKETET

En helhetslösning för dig som vill sluta dölja halsen och dekolletaget.

Sluta dölj halsen och dekolletaget

Att vårda huden i ansiktet är för de flesta självklart men det är lätt att glömma bort halsen. Resultatet blir att vi med åldern kan se en tydlig skillnad mellan ansiktet och halsens hudstruktur. Men det finns både tips och behandlingar för dig som önskar att släta ut rynkor, återfukta och minska slapp hud på halsen. Kombinationsbehandlingar är oftast bästa lösningen. Två behandlingar som ger föryngring på halsen är Radiesse och Profhilo.

 

Vi har skapat en helhetslösning för dig som vill jobba på huden runt halsen och dekolletaget.

PROFHILO


Profhilo är en injektionsbehandling som, med hjälp av hyaluronsyra återskapa spänst, fukt samt reducera linjer på halsen.

 

RADIESSERadiesse ger en hudföryngrande effekt som passar särskilt bra för rynkig hals. Behandlingen kan strama åt halsen och fylla ut rynkor på djupet vilket ger ett mer naturligt resultat. Radiesse är en kollagenstimulerande filler som inte bryts ned av kroppen på samma sätt som en traditionell filler med hyaluronsyra.

 

SLUTA DÖLJ HALSEN OCH DEKOLLETAGET

Att vårda huden i ansiktet är för de flesta självklart men det är lätt att glömma bort halsen. Resultatet blir att vi med åldern kan se en tydlig skillnad mellan ansiktet och halsens hudstruktur. Men det finns både tips och behandlingar för dig som önskar att släta ut rynkor, återfukta och minska slapp hud på halsen. Kombinationsbehandlingar är oftast bästa lösningen. Två behandlingar som ger föryngring på halsen är Radiesse och Profhilo.

 

Vi har skapat en helhetslösning för dig som vill jobba på huden runt halsen och dekolletaget.

PROFHILOProfhilo är en injektionsbehandling som, med hjälp av hyaluronsyra återskapa spänst, fukt samt reducera linjer på halsen.

 

RADIESSERadiesse ger en hudföryngrande effekt som passar särskilt bra för rynkig hals och dekolletage. Behandlingen kan strama åt halsen och fylla ut rynkor på djupet vilket ger ett mer naturligt resultat.

FRÅGOR OCH SVAR

Vad innehåller erbjuandet?

PAKETERBJUDANDE
Paketet innnehåller 1 Radiessebehandlilng (ordinariepris 11 800 SEK)

samt 2 Profhilo behandlingar ( värde 10 000) .
Du betalar totalt 14 200 SEK (ordinariepris 19 800)

Du kan enkelt boka din konsultationstid via vår onlinebokning, eller kontakta oss för hjälp med din bokning.

Vad är Radiesse och hur vet jag om det är rätt för mig?

Radiesse® är en långtidsverkande kollagenstimulerande filler och är till skillnad från andra fillers inte helt kroppsegen och bryts därför inte ned av kroppen på samma sätt som fillers innehållande hyaluronsyra gör. Radiesse innehåller istället det kollagenstimulerande ämnet kalciumhydroxiapatit som bidrar till att huden får en långsiktig förbättring av såväl fasthet som fyllighet. Kombinationen av att Radiesse inte bryts ner lika enkelt samtidigt som den boostar ditt kollagen gör att effekten håller i sig längre än andra fillers.

Med åldern är det vanligt att huden förlorar sin fukt, stramhet och elasticitet. Detta resulterar i att de tidigare konturerna försvinner. Med hjälp av Radiesse® kan vi återskapa volym samtidigt som vi kan skapa och bygga önskade konturer. Behandlingen är effektiv på de områden där huden förlorat volym och spänst, vanligen i ansiktet, halsen och på händerna.

Vad är kalciumhydroxiapatit?

Den aktiva ingrediensen i Radiesse är kalciumhydroxiapatit (CaHA). Kalciumhydroxiapatit har som uppgift att stimulera huden till att öka sin produktion av kollagen. Kollagen bidrar till både förbättrad spänst och återfuktning i huden vilket ger dig ett fastare och mer långvarigt resultat.

Hur går en behandling med Radiesse till?

Med tunna små nålstick injiceras Radiesse® djupt ner till benet under huden. Beroende på syftet med behandlingen varierar placeringen av Radiesse®. Behandlingen är inte särskilt smärtsam eftersom fillern innehåller lokalbedövning. Val av nål baseras på syftet, utgångsläget, placering och vad man själv känner sig bekväm med.

Hur länge håller resultatet av Radiesse? 

Till skillnad från andra fillerpreparat som innehåller hyaluronsyra är Radiesse inte helt kroppsegen. Radiesse är en långtidsverkande kollagenstimulerande filler som inte bryts ned av kroppen på samma sätt som en filler med hyaluronsyra gör. Resultatets varaktighet är individuellt och faktorer som livsstil, ämnesomsättning samt vikt upp/nedgång kan påverka hållbarheten. I regel håller effekten av en behandling ca 12-16 månader.

Vad är Profhilo?

Profhilo® är en stabiliserad injicerbar produkt baserad på hyaluronsyra som stramar upp huden och motverkar slapphet. Den är även fri från BDDE. Profhilo® både förbättrar hudens fuktnivå och elasticitet samt föryngrar och stramar upp huden. Produkten har en av marknadens högsta koncentrationer av hyaluronsyra (HA) som ger långvarig effekt utan tillsats av cross-länkande substanser. Tack vare sin gelkonsistens fördelas Profhilo® smidigt och jämnt. Det betyder att den kan användas på områden som normalt är svårbehandlade med traditionella fillers, till exempel halsen, dekolletaget och händerna.

Profhilo® skiljer sig från vanliga fillers genom sin struktur eftersom den sprider sig snabbt över ett stort område.

Vilka är riskerna?

Svullnad, ömhet och blåmärken är vanligt förekommande. Ovanliga: Infektion och ocklusion.

Att tänka på:

Radiesse går ej att bryta ner med Hyalase så som man kan bryta ner andra filler som består av hyaluronsyra. Radiesse bryts ner gradvis ur kroppen.
Undvik att sola, bastu- och ångbad de närmaste tiden.
Undvik make-up på det behandlade området 12 timmar efter behandling.
Undvik alkohol i 24 timmar.
Undvik intensiv träning i 24 timmar

Under din konsultation får du mer information om varje behandlings specifika indikationer.

Behöver jag en konsultation innan?

Alla behöver en giltig konsultaion för att få en injektionsbehandling.
Du som är ny klient hos oss:

En konsultation måste genomföras senast 48 timmar innan din behandling. Konsultationer sker antingen online eller på plats.

Du som är befintlig klient hos oss:
Om du har varit på ett besök hos oss de senaste 6 månaderna, kan du boka en tid för en injektionsbehandling direkt utan att gå på en konsultation. Om längre än 6 månader har passerat krävs en ny konsultation senast 48 timmar innan din behandling. Konsultationen går att göra på plats 48 timmar innan din behandling eller 3 dagar innan din behandling.

Ny klient - Digital konsultation:
En konsultation går även att göra digitalt och då fyller du i ett formulär samt skickar bilder. Detta måste fyllas i senast 3 dagar innan din bokade behandling så att de hinner granskas. En digital konsultation är kosnadsfri. Du fyller i formuläret här: Digital konsultation

Varför DOCTOR_K?

Vi på DOCTOR_K har över 10 års erfarenhet av estetiska injektioner och är stolta över att kunna erbjuda en mångfald av behandlingsalternativ för våra kunder. En behandling som vi specialiserat oss på är Radiesse, en populär produkt som funnits på marknaden i många år. Det är dock inte alla kliniker som erbjuder Radiesse, och detta beror främst på att behandlingen kräver specialistkunskaper och erfarenhet för att ge optimala resultat. Hos oss kan du känna dig trygg då våra kunniga och erfarna behandlare har den kompetens som krävs för att utföra Radiesse-behandlingar på ett säkert och effektivt sätt. Efter din behandling hos oss har du alltid möjlighet att komma på en kostnadsfri kontroll om så önskas. Vi strävar alltid efter att säkerställa att våra kunder är nöjda med resultaten och att deras behov tillgodoses på bästa möjliga sätt.

 

FÖRE & EFTER

Vad säger våra klienter om oss?

VAD SÄGER VÅRA KLIENTER