Doctor_K - Coronaviruset – DOCTOR_K
Your cart
Close Alternative Icon
Close Icon

Doctor_K - Coronaviruset

Arrow Thin Left Icon Arrow Thin Right Icon

Det är svårt att säga hur spridningen och effekterna av det nya Coronaviruset exakt kommer att gestalta sig i Sverige. Ett faktum är dock säkert! Vi måste förbereda oss och ta vårt ansvar för att minska spridningen av Coronaviruset.

Vi på Doctor_K håller oss hela tiden uppdaterade med de allra senaste nyheterna gällande Coronaviruset. Vi på Doctor_K har generellt en hög standard både när det gäller hygienrutiner och klient hantering, men vissa saker har även vi ändrat på för att förhindra spridningen av Coronaviruset. Vi tar Coronaviruset på största möjliga allvar och tar därmed det ansvaret som behövs både för våra kollegor, familjers och samhällets skull. 

Varje morgon och kväll sanerar vi klinikens utrymmen med desinfektion och även vår städservice till det dubbla i veckan. 
Vi fortsätter med att ha handskar med varje enskild klient och upprätthåller de basala hygienrutinerna vid klinisk verksamhet. Vi har ökat tillgängligheten med handsprit för våra klienter och spritar av telefoner, betalningsapparater, handtag m.m efter varje klient. 

Vi ökar kommunikationen gällande ändring och avbokning av tid med klienter som inte känner sig helt friska. Med det sagt, om du har en tid bokad eller planerar att boka en tid hos Doctor_K vänligen respektera våra restriktioner gällande tid - och avbokning. Om du har varit i någon av Coronavirusets riskområden vänta i minst 2 veckor för ditt besök hos oss på Doctor_K. 
Har du varit i kontakt med någon som varit sjuk, rest utomlands eller allmänt inte känner dig frisk och kry ber vi även dig vänta i minst 2 veckor för ditt besök hos oss på Doctor_K. 

Några andra riktlinjer vi önskar att våra klienter följer är följande:
- Kom helst ensam till din bokade tid.
- Undvik att ta med ditt barn/barnvagn till din bokade tid.
- Är du över 60 år och i riskgrupp? Vänligen ring till receptionen innan ditt besök.

Kliniken har öppet som vanligt måndag-fredag 09:30-18:30 men kommer fortsätta att hålla oss uppdaterade inom riktlinjer och rekommendationer vi får som verksamhet

Har du några funderingar kring ditt planerade besök hos oss eller övriga frågor gällande Coronaviruset är du varmt välkommen att maila eller ringa in till oss på 

info@doctork.se
08-88 92 41