Fillerborttagning - nytt liv med Maria – DOCTOR_K
Your cart
Close Alternative Icon

Fillerborttagning - nytt liv med Maria

Arrow Thin Right Icon

Marias fillerborttagningsresa hos DOCTOR_K

Det hela började när Maria bokade en tid hos oss på DOCTOR_K för att hon kände sig mörk under ögonen. Hon ville boka en fillerbehandling, men vår injektionspecialist sa direkt stopp.
Han såg nämligen något helt annat...

 


"Ska jag göra detta någonstans i universum så är det här! "

— Maria


"Ska jag göra detta någonstans i universum så är det här!"

— Maria

KONSULTATIONS PÅ DOCTOR_K

Det hela började när Maria bokade en tid hos oss på DOCTOR_K för att hon kände sig mörk under ögonen. Hon ville boka en tid för en fillerbehandling, men vår injektionspecialist sa direkt stopp.
Han såg nämligen något helt annat.

Han ville inte behandla mer och sa istället att det enda sättet för att detta ska bli bra är genom att vi tar bort det som är för mycket och ligger fel med hjälp av fillerborttagning, för att sedan bygga upp på nytt.


KLINIKEN SOM KAN GÖRA DETTA

Han förklarade också att man kan se tröttare ut vid för mycket filler eller om placeringen av materialet ligger så att det tynger ner, istället för att lyfta upp.

- Jag kände direkt att det här är kliniken som kan göra detta, berättar Maria. Det är långt ifrån alla kliniker som bemött mig ärligt och sådant värdesätter jag mycket.

- Jag har följt DOCTOR_K under flera år via sociala medier och efter expertisen jag möttes av under min konsultation så fick jag ett stort förtroende. Om jag ska göra detta någonstans i universum så är det här!


När Maria kom på konsultation
När Maria kom in till oss

Ett par veckor efter fillerborttagningen
Ett par veckor efter nedbrytning av filler

Efter nya fillerbehandlingar
Slut resultat av enbart fillerbehandlingar

Kliniker som inte har ifrågasatt Marias önskemål

Första gången Maria gjorde fillers var för 13 år sedan. Många gånger har hon varit ute efter snabba resultat och har därför gått till den klinik som har haft en ledig tid.

De flesta har gjort det hon har bett om, utan att ifrågasätta. Men det var först när hon kom till DOCTOR_K och injektionsbehandlaren sade nej, som Maria fick sig en tankeställare.

- Jag har lärt mig en läxa och kommer aldrig mer låta det gå så långt. Jag såg helt klart överbehandlad ut.Vad är fiIlerborttagning?

De flesta fillerprodukter består av hyaluronsyra. När vi på DOCTOR_K utför fillerborttagning så injicerar vi ett hyaluronidasenzym i de önskade områdena som gör att hyalyronsyran bryts ner och försvinner.Efter Marias fillerborttagningen hos DOCTOR_K så gick hennes ansikte igenom en stor förändring.

- Första tiden var tuff eftersom jag såg så annorlunda ut. All filler var ju borta vilket gjorde att huden hängde som ett resultat av det. Men jag var välinformerad och beredd på att detta skulle vara en del av processen.

Återuppbyggnaden av Marias ansikte

I återuppbyggnaden handlade det om att minimera risken för att hamna där Maria var innan och att istället skapa ett så naturligt resultat som möjligt.

Under en så omfattande behandling som Marias är det viktigt att arbeta i etapper. Man vill bygga långsamt och se hur huden reagerar. Med fyra veckors mellanrum arbetade vi med fokus på Marias höga kindben och att ta dem till naturliga mått, med stor fokus kring det som lyfter ansiktet och piggar upp.

Tiden efter behandlingen

Efter behandlingsperioden hos DOCTOR_K kände Maria en stor lättnad och glädje över att känna igen sin spegelbild igen. Hon pekar ut sin fillerborttagningsresa hos oss som en av de tre mest avgörande händelserna i hennes liv.

- Förutom mina barn så kan jag peka tre avgörande händelser i mitt liv, säger hon.
Min utbildning, flytten från landet till stan när jag var ung, och nu det här!

- Det har varit så positivt! Jag har såklart fler linjer nu, men jag ser ett mycket mer naturligt ansikte och ett mer äkta leende. Jag ser mina ögon, min blick, och en person som jag känner igen. Ja, det är jag, avslutar hon.