Håligheter under ögonen, borta! Simones Tear trough upplevelse hos DOC – DOCTOR_K
Your cart
Close Alternative Icon
Close Icon

Håligheter under ögonen, borta! Simones Tear trough upplevelse hos DOCTOR_K

Arrow Thin Right Icon

Fotomodellen och kläddesignern Simone led av sina mörka ringar och håligheter under ögonen, men visste inte att man kunde göra något åt det. När hon hörde talas om Tear troughbehandlingen och såg de fina resultaten i DOCTOR_K:s sociala medier, så tog hon beslutet.

SIMONE EFTER BESÖK PÅ DOCTOR_K

" DET VAR TYP DEN BÄSTA KOMPLIMANGEN JAG HAR FÅTT "BEHÖVDE MYCKER CONCEALER


Simone berättar att hon behövde använda mycket concealer för att dölja sina problem, som hon tror är genetiska. Som modell har hon blivit sminkad av några av världens bästa make-up-artister, men trots det upplevde hon att problemen fanns kvar, vilket hon också kan se från gamla bilder.

- Direkt när jag hörde talas om Tear through behandlingen hos DOCTOR_K så ville jag testa, berättar hon. Jag var lite rädd att det skulle göra ont, men tyckte knappt att behandlingen kändes faktiskt. Jag fick inga blåmärken och kunde inte ens se var nålsticken hade varit.VAD ÄR TEAR TROUGH?


Tear Trough är en behandling som vi på DOCTOR_K utför för att behandla håligheter och mörka ringar under ögonen. Volymförluster kan uppstå med åldern men också till följd av genetik, sömnbrist, lågt vätskeintag eller otillräckligt näringsintag. Genom att använda fillers i Tear trough området så fyller vi ut hålrummet och trötthetsintrycket minskas avsevärt.

Före och efter Tear trough + Tinnngarna

FICK TIPS OM FLER MÖJLIGHETER


Simone berättar också att hon också fick tips av injektionsbehandlaren om att fylla ut lite runt tinningarna skapa ett ännu piggare intryck

- Det var någonting som jag aldrig hade tänkt på, berättar hon - eller ens visste att man kunde göra - men det resultatet blev också superbra och fick mig helt klart att se piggare ut.  


DEN BÄSTA KOMPLIMANGEN JAG FÅTT!


Simone berättar också att vissa vänner ser att hon gjort något för att påverka sitt utseende, men de kan inte se exakt vad.

- Det är precis det resultatet jag vill ha, ler hon. Flera har sagt att jag verkligen ser fräsch och pigg ut, och någon frågade hur det är möjligt att man kan se yngre ut för varje år som går! Det var typ den bästa komplimangen jag fått, skrattar hon!


DOCTOR_K FÖRSTÅR MINA BEHOV


-Jag är inte samma kategori av modell nu som när jag var 16, vilket jag inte heller vill vara. Men jag vill göra vad jag kan för att fortsätta trivas med mitt utseende o
ch där kommer DOCTOR_K in bilden! De är fantastiska på det här med att bevara och konservera. Många kliniker vill dra tillbaka klockan för mycket, men hos DOCTOR_K handlar det istället om att fräscha till, förbättra och underhålla.


Det finns en genuin nyfikenhet för vilket resultat jag vill uppnå och varför. Jag känner mig extremt trygg på DOCTOR_K

Tear trough på DOCTOR_K.


Det Simone uppskattar mest hos hos DOCTOR_K är uppmärksamheten och känslan för detaljer hos personalen, säger hon.

- Jag känner att de förstår mina behov. Det är inte bara att komma in, få en konsultation, behandling och sedan är det klart. Det finns en genuin nyfikenhet för vilket resultat jag vill uppnå och varför. Jag känner mig extremt trygg på DOCTOR_K.
 

- Man behöver inte vara en viss typ av person för att kunna komma hit och bli nöjd. Jag tänker såhär, vantrivs med något som påverkar ditt mående och det finns möjlighet till korrigering och varför inte ta den möjligheten?


BEHÖVDE MYCKER CONCEALER


Simone berättar att hon behövde använda mycket concealer för att dölja sina problem, som hon tror är genetiska. Som modell har hon blivit sminkad av några av världens bästa make-up-artister, men trots det upplevde hon att problemen fanns kvar, vilket hon också kan se från gamla bilder.

- Direkt när jag hörde talas om Tear through behandlingen hos DOCTOR_K så ville jag testa, berättar hon. Jag var lite rädd att det skulle göra ont, men tyckte knappt att behandlingen kändes faktiskt. Jag fick inga blåmärken och kunde inte ens se var nålsticken hade varit.


VAD ÄR TEAR TROUGH?


Tear Trough är en behandling som vi på DOCTOR_K utför för att behandla håligheter och mörka ringar under ögonen. Volymförluster kan uppstå med åldern men också till följd av genetik, sömnbrist, lågt vätskeintag eller otillräckligt näringsintag. Genom att använda fillers i Tear trough området så fyller vi ut hålrummet och trötthetsintrycket minskas avsevärt.

Före och efter Tear trough + TinnngarnaFICK TIPS OM FLER MÖJLIGHETER

Simone berättar också att hon också fick tips av injektionsbehandlaren om att fylla ut lite runt tinningarna skapa ett ännu piggare intryck

- Det var någonting som jag aldrig hade tänkt på, berättar hon - eller ens visste att man kunde göra - men det resultatet blev också superbra och fick mig helt klart att se piggare ut.  

DEN BÄSTA KOMPLIMANGEN JAG FÅTT!

Simone berättar också att vissa vänner ser att hon gjort något för att påverka sitt utseende, men de kan inte se exakt vad.

- Det är precis det resultatet jag vill ha, ler hon. Flera har sagt att jag verkligen ser fräsch och pigg ut, och någon frågade hur det är möjligt att man kan se yngre ut för varje år som går! Det var typ den bästa komplimangen jag fått, skrattar hon!


DOCTOR_K FÖRSTÅR MINA BEHOV

- Jag är inte samma kategori av modell nu som när jag var 16, vilket jag inte heller vill vara. Men jag vill göra vad jag kan för att fortsätta trivas med mitt utseende och där kommer DOCTOR_K in bilden! De är fantastiska på det här med att bevara och konservera. Många kliniker vill dra tillbaka klockan för mycket, men hos DOCTOR_K handlar det istället om att fräscha till, förbättra och underhålla.


Det finns en genuin nyfikenhet för vilket resultat jag vill uppnå och varför. Jag känner mig extremt trygg på DOCTOR_K


Det Simone uppskattar mest hos hos DOCTOR_K är uppmärksamheten och känslan för detaljer hos personalen, säger hon.

- Jag känner att de förstår mina behov. Det är inte bara att komma in, få en konsultation, behandling och sedan är det klart. Det finns en genuin nyfikenhet för vilket resultat jag vill uppnå och varför. Jag känner mig extremt trygg på DOCTOR_K.
 

- Man behöver inte vara en viss typ av person för att kunna komma hit och bli nöjd. Jag tänker såhär, vantrivs med något som påverkar ditt mående och det finns möjlighet till korrigering och varför inte ta den möjligheten?