Fri från mörka ringar under ögonen Mitras Tear trough-resa hos DOCTOR_ – DOCTOR_K
Your cart
Close Alternative Icon

Fri från mörka ringar under ögonen Mitras Tear trough-resa hos DOCTOR_K

Arrow Thin Left Icon Arrow Thin Right Icon

När Mitra flyttade hem från New York märkte hon tydligt att hennes tidigare livsstil av intensivt arbete, snabbmat och fest hade lämnat avtryck på hennes utseende. De mörka ringarna under hennes ögon var ett bekymmer, och concealern en ständig följeslagare i hennes handväska. Efter ett tips från en vän beslutade hon sig för att genomföra en kostnadsfri konsultation hos DOCTOR_K vilket ledde till att hon bland annat valde att genomgå en Tear-trough-behandling. Nu, efter behandlingen, är de mörka ringarna borta och Mitra har tagit ett stort steg mot en hälsosammare och mer balanserad livsstil.

VAD ÄR TEAR TROUGH?

Tear Trough är en behandling som vi på DOCTOR_K utför för att behandla håligheter och mörka ringar under ögonen. Dessa kan uppstå med åldern men också till följd av sömnbrist, lågt vätskeintag eller otillräcklig näring. Genom att använda filler i Tear Trough-området fyller vi ut hålrummet och trötthets-intrycket förbättras avsevärt.

KÄRRIÄREN OCH OHÄLSOSAMMA BESLUT

Mittra har en lång bakgrund inom hotell-, restaurang- och eventbranschen. Idag är hon marknadschef för en nyhetskoncern. Trots att hon fortfarande är ambitiös och karriärinriktad har hon lärt sig att sakta ner tempot och fokusera på ett eller två projekt åt gången.


-När jag var 20 var det full fart framåt och karriären stod i centrum, berättar hon. Jag fattade beslut utan att tänka på hur de påverkade min hälsa och mitt utseende. Nu, vid 30 års ålder är jag fortfarande engagerad i min karriär, men mycket mer medveten om vikten av att ta hand om mig själv."TIPS FRÅN EN VÄN LEDDE TILL DOCTOR_K

- Jag hittade DOCTOR_K strax efter att jag hade flyttat tillbaka från New York. En vän rekommenderade mig kliniken, och det hon sa om naturliga resultat stämde väl överens med mina förväntningar på en estetisk klinik. Jag bokade genast en kostnadsfri konsultation.

ÄRLIG KONSULTATION INGAV FÖRTROENDE  

En av de avgörande faktorerna för Mitra var den personliga och ärliga rådgivningen som hon fick under sin konsultation hos DOCTOR_K. Hon berättar att hon bland annat bad injektionsbehandlaren att utföra en viss behandling som hon hade gjort tidigare, men nekades med motiveringen att det inte var nödvändigt.

"Det skapade ett enormt förtroende för mig. Det var tydligt att det inte bara handlade om pengar, och det blev början på en lång och trygg relation."

Mitra hade spenderat lång tid och ansträngning för att dölja sina mörka ringar under ögonen. Att alltid ha en concealer till hands var ett måste, och det var panik om den blivit kvar hemma.
- Att ha de här mörka ringarna kändes inte som jag, och det var otroligt jobbigt," säger hon. Det är en enorm befrielse att knappt behöva använda concealern alls nu. 

" När jag väl tog steget så gjorde jag det för min egen skull! Nu känner jag att jag kunde gjort behandlingen tidigare.

— Mitra.

SÅ GÅR EN TEAR TROUGH-BEHANDLING

Under en Tear Trough-behandling använder vi en flexibel nål för att injicera fillers genom kinderna. Denna teknik minskar risken för svullnader och blåmärken. Innan varje behandling har du och din behandlare en diskussion om vilka åtgärder som rekommenderas för just dig. Genom våra kunskaper och vår avancerade 3D-kamerateknik skapar vi en skräddarsydd behandlingsplan utifrån dina behov och önskemål.

 


TVEKADE TILL EN BÖRJAN

- Innan jag bestämde mig för behandlingen så funderade jag mycket på vad andra skulle tycka, säger Mitra. Men när jag väl tog steget så gjorde jag det för min egen skull! Nu känner jag att jag kunde gjort behandlingen tidigare.

 

VIKTEN AV ATT GÖRA RESEARCH

Mitra betonar vikten av att alltid göra noggrann research och välja en pålitlig klinik. Hon påpekar också att öppen kommunikation och tydliga förväntningar är avgörande när det gäller estetiska behandlingar. Det är ansiktet vi pratar om, säger hon.

 

INSPIRERAD TILL EN NY LIVSTIL

Utöver sina behandlingar hos DOCTOR_K har Mitra också tagit steg mot en hälsosammare livsstil. Inspirerad av sin partner har hon övergått till en kost baserad på ekologiska produkter och undviker skadliga ämnen.

-Det blir allt tydligare att var vi stoppar i oss påverkar utseendet och hälsan. Och att det är jag själv som väljer, avslutar hon.

 


Word Of Mouth - Rekommendera vänner
och bli belönad

Mitra har nu rekommenderat sina vänner att besöka DOCTOR_K, och de har alla varit väldigt nöjda med sina erfarenheter.
Just nu erbjuder vi ett belöningssystem som heter "Word-Of-Mouth", där både Mitra och hennes vänner får påfyllning på sina presentkort för varje ny kund de rekommenderar och som blir en ny behandlings-klient hos oss.