Före & efterbilder – DOCTOR_K
Your cart
Close Alternative Icon
Close Icon

Före & efterbilder

Arrow Thin Left Icon Arrow Thin Right Icon
Före & efterbilder

Doctor_K växer, expanderar och nya behandlingar tas in kontinuerligt. 
På grund av detta efterfrågar vi alltid nya före och efterbilder så vi kan visa upp dessa fantastiska resultat både vi och våra klienter får uppleva varje dag.

Våra klienters integritet är en stor prioritering för oss och därför skulle vi aldrig publicera före och efter bilder på deras resultat om de inte vill - trots att vi ser fantastiska resultat varje dag. Men det händer då och då att klienten vill att vi ska visa upp resultatet i våra sociala kanaler. Som tack för detta erbjuder vi nu dessa klienter femhundra kronor i rabatt på deras nästkommande behandling för användningen av dessa bilder. Detta är personligt och kan inte överlåtas till någon. 

Hur går detta till? 
Du behöver inte tänka på något speciellt då vi alltid tar före och efterbilder på våra klienter. Istället för att endast bevara dessa i din personliga journal lämnas bilderna över till vår marknadsansvariga för att lägga ihop materialet och publicering. 

Känner du att du också vill att vi ska publicera materialet och visa våra kommande potentiella klienter dina resultat? Informera din behandlare under ditt besök så drar receptionen av denna summa när du ska betala för ditt nästkommande besök.