Hudbehandlingar och injektioner för hösten 2020. Vad har du att se fra – DOCTOR_K
Your cart
Close Alternative Icon

Hudbehandlingar och injektioner för hösten 2020. Vad har du att se fram emot?

Arrow Thin Left Icon Arrow Thin Right Icon
Hudbehandlingar och injektioner för hösten 2020. Vad har du att se fram emot?

Den bästa tiden för en satsning på din hud är snart här. I höst kommer du erbjudas en rad olika behandlingar för just ditt behov, både inom hud och injektioner. Kraftfulla behandlingar kombineras och ger dig resultatet du länge önskat. 

De flesta av oss drömmer om den, den där hälsosamma huden som utstrålar hälsa och lyster. Beroende på hudtyp och hur du tagit hand om din hud de senaste månaderna kan vara avgörande för din hud välmående. Oavsett om du är en nybörjare eller en riktig hud junkie kan det vara svårt att veta vad just din hud har för behov. Vi på Doctor_K hjälper dig, det behöver inte vara krångligt eller svårt att ta hand om din hud. 

Höstens trend inom hudbehandlingar kommer vara kombinationsbehandlingar.  Möjligheterna är stora och alternativen oändliga. Vikten av en konsultation är därför oerhört viktigt inför din kommande hudbehandling då man får ett tillfälle att anpassa den rekommenderade behandlingsplanen utifrån din huds utgångsläge. 

Låt oss presentera vårt senaste tillskott inom hudbehandlingar.  PRX-T33. 

Här har vi det senaste inom TCA peels. Peelen innehåller aktiva ingredienser som integrerar med huden på cellulär nivå och hjälper hudens cellförnyelse. På sikts leder detta till reducering av rynkor, fina linjer, jämnare hudstruktur och minimering av oönskade pigmentfläckar. 

Detta är en behandling som otroligt kraftfull, trots det passar den alla hudtyper, därmed är chansen att uppnå dina behov och önskemål stora.
Bäst effekt uppnås vid en kurbehandling på 3 behandlingar. Behandlingar passa alla hudtyper. 
-Rengör
-Jämnar ut rynkor och fina linjer
-Hudstruktur
-Pigment
-Jobbar både i cellnivå och ytligt
-Omedelbara och långsiktiga resultat
-Passar alla hudtyper
Om man vill ta ett steg längre så kan man även kombinera PRX-T33 med injektionsbehandlingen Prophilo eller hudbehandlingen Microneedling. Detta har gett otroliga resultat på våra klienter, både kortsiktigt och långsiktigt.
Tror du detta är något för dig? Boka en tid redan nu hos vår hudterapeut.