Tear trough - Så får du bort mörka ringar under ögonen – DOCTOR_K
Your cart
Close Alternative Icon
Close Icon

Tear trough - Så får du bort mörka ringar under ögonen

Arrow Thin Left Icon
Tear trough - Så får du bort mörka ringar under ögonen

Mörka ringar under ögonen? Känner du att din insida inte stämmer överens med din utsida? Du vaknar upp utvilad och pigg men ändå är dom där, de mörka ringarna under ögonen. Det finns många faktorer till varför mörka ringar under ögonen uppstår. Sömn, kost, hudvårdsprodukter.. Listan kan göras lång. Några andra bakliggande faktorer kan vara genetiken och föråldringen, och dessa är betydligt svårare att påverka. 

Känner du igen dig och testat allt mot mörka ringar under ögonen? Du är inte ensam då partiet under ögonen är ett av de vanligaste "problemområdet" i ansiktet. 

 Vi på Doctor_K förstår dig. Det är jobbigt, speciellt om man testat allt. Oavsett anledningen till dina mörka ringar under ögonen kan en tear trough behandling vara lösningen för dig. 

En tear trough behandling går ut på att injicera filler i det aktuella området under ögonen. En tear trough behandling kan hjälpa oss fylla ut den hålighet som de mörka ringarna bidrar med samtidigt som huden slätas ut och föryngras.

 
För att läsa mer om behandlingen gå in på vår hemsida Doctork.se eller klicka på denna länk för att komma direkt till informationssidan om tear Trough: https://doctork.se/collections/injektioner/products/tear-trough

För fler före och efter bilder gå in på vår Instagram-profil: https://www.instagram.com/doctork.se/

Där kan du även skriva frågor där till oss så svarar vi dig inom kort.
// Doctor_K