Naturliga läppar- Vi värnar om ditt resultat – DOCTOR_K
Your cart
Close Alternative Icon
Close Icon

Naturliga läppar- Vi värnar om ditt resultat

Arrow Thin Left Icon
Naturliga läppar- Vi värnar om ditt resultat

"Om någon på stan frågar dig om var du behandlat dina läppar, har vi misslyckats med behandlingen, säger Hadde Kader grundare och VD av Doctor_K."

Precis så naturliga vill vi vara när det kommer till resultatet av dina läppar. Om någon kan se att en förändring är gjord, hur stor eller liten den än är, har vi gjort en miss. 

 

Läpparna är en viktig punkt i ansiktet och utgör en stor del av vårt utseende. Läppar sägs faktiskt vara det mest sensuella området och vi på Doctor_K kan inte göra något annat än att hålla med. Ett naturligt resultat på läpparna, d.v.s. lagom fylliga läppar och en fin form, förknippas med kvinnlighet, skönhet och ungdom. I och med att läpparna utgör en stor och viktig punkt av ansiktets fokus, har det varit extra viktigt för oss att gå i linje med detta och därför kunna åstadkomma ett naturligt samt fint resultat. Så naturligt att ingen skall kunna se att du behandlat dem.

 

Att göra sina läppar har idag blivit en stor trend. Men med vågen har vi även kunnat konstatera en hel del misslyckanden. Dessa misslyckanden har sedan blivit till stora artiklar i tidningar. Tidningarna skriver om och varnar dig för att göra en läppförstoring och visar på före och efter bilder med katastrofala resultat. 

Med allt fler varningsrubriker i media om läppförstoring, vill vi nu ge dig våra bästa tips på när du väljer klinik för en framtida läppförändring. För vi håller verkligen med om vad media vill säga dig- det kan gå så fel om du inte gör en ordentlig research innan en förändring.

Här kommer Doctor_K's bästa läpptips till dig: 

1. Undersök kliniken och behandlaren

Den trendiga behandlingen kräver sin erfarna och legitimerade behandlare som vet vad den håller på med.

Vem som helst kan få en certifiering efter att ha utbildat sig endast EN dag. Ett tillståndsbevis räcker därför inte för att räknas som kvalificerad nog att göra en läppbehandling. Därför är det extra viktigt att kollar på vilken erfarenhet, kurser, före och efterbilder, recensioner, klinikens hemsida och andra sociala medier som Instagram säger om kliniken. 

Före och efter-bilder säger allt om hur erfaren en behandlare är och vilket resultat du kan förvänta dig.

2. Låt inte prislappen styra vilken klinik du väljer att göra dina läppar på.

En felplacerad filler blir en dyrare historia i längden. Låt därför inte priset bestämma vart du går. Priset är ofta en spegling av slutresultatet d.v.s. kvaliteten samt servicen du får. En bra klinik kostar alltid lite mer just för det naturliga slutresultatet du vill åstadkomma.

3. Ta reda på vilka fillermärken kliniken använder sig av

Bra fillers är ofta lite dyrare. På marknaden finns det en rad olika fillers som inte är klinisk testade. Därför är det viktigt att du frågar din klinik om vilket material de använder sig av. Här kommer våra dos and donts:

Do's: Juvederm är ett material som vi rekommenderar. Detta betraktas som ett bra material och är säkrare för att de sällan sker komplikationer eller förekommer biverkningar med detta underlag. 

Dont´s: Undvik permanenta fillers. Dessa löses inte upp om du uppnår ett resultat du inte är nöjd med. Det blir därför svårare att ”trycka” på delete-knappen om du vill bli av med dem.

Om du har fler frågor om läppar svarar vi mer än gärna. Gå in och följ oss på vår Instagram och skriv till oss där så svarar vi dig inom kort. https://www.instagram.com/doctork.se/