Från torr hud i ansiktet till sommarfräsh! Testa vår nya Profhilobehandling – DOCTOR_K
Your cart
Close Alternative Icon
Close Icon

Upptäck hemligheten mot torr hud i ansiktet: Profhilo-Behandlingen!

Arrow Thin Left Icon Arrow Thin Right Icon

Hösten bjuder på krispiga långpromenader, att svepa in sig i favoritjackan och värmande höstgrytor. Men dessvärre innebär den också torr och livlös hud i ansiktet för många. Våra klienter står ofta inför samma utmaningar när de kommer till oss. Oavsett hur noga de är med sin hudvårdsrutin och fuktning, förlorar huden sin naturliga lyster när höst och kyla slår till.Men det finns en effektiv lösning!

Vi har lösningar på de flesta av våra klienters hudproblem, men när det kommer till torr hud i ansiktet är vi särskilt stolta över att kunna erbjuda en lösning som återställer ansiktets fuktnivåer effektivt, när som helst under året!

Låt oss presentera Profhilo-behandlingen!


Profhilo-behandlingen har egenskaper som både föryngrar huden och tillför fukt till ansiktet. Produkten har en av marknadens högsta koncentrationer av hyaluronsyra (HA), vilket ökar fuktnivån och elasticiteten i huden. Profhilo behandlingen lämpar sig bäst för ansiktet, halsen, dekolletaget och händerna och görs två gånger med 4-6 veckors mellanrum för bästa tänkbara resultat.Kostnadsfri konsultation fick Saga att ta steget.

Vår kära klient Saga är ett perfekt exempel på någon som upplevt stor effekt av Profhilo-behandlingen. Hon är 39 år och upplever att problemet med torr hud i ansiktet och fina linjer har blivit större med åren, och det visar sig extra tydligt när höst och kyla står till. Först tvekade Saga, som många andra på att besöka en estetisk klinik - det lät så stort. Men när hon väl kom till oss på en kostnadsfri konsultation och fick en skräddarsydd behandlingsplan anpassad efter sina unika behov, släppte alla tvivel. Idag längtar hon istället efter återbesöket och är strålande nöjd med resultaten av sin Profhilo-behandling.Hösten bjuder på krispiga långpromenader, att svepa in sig i favoritjackan och värmande höstgrytor. Men dessvärre innebär den också torr och livlös hud i ansiktet för många. Våra klienter står ofta inför samma utmaningar när de kommer till oss. Oavsett hur noga de är med sin hudvårdsrutin och fuktning, förlorar huden sin naturliga lyster när höst och kyla slår till.

Men det finns en effektiv lösning!

Vi har lösningar på de flesta av våra klienters hudproblem, men när det kommer till torr hud i ansiktet är vi särskilt stolta över att kunna erbjuda en lösning som återställer ansiktets fuktnivåer effektivt, när som helst under året!

Låt oss presentera
Profhilo-behandlingen!

Profhilo-behandlingen har egenskaper som både föryngrar huden och tillför fukt till ansiktet. Produkten har en av marknadens högsta koncentrationer av hyaluronsyra (HA), vilket ökar fuktnivån och elasticiteten i huden. Profhilo behandlingen lämpar sig bäst för ansiktet, halsen, dekolletaget och händerna och görs två gånger med 4-6 veckors mellanrum för bästa tänkbara resultat.Kostnadsfri konsultation fick
Saga att ta steget.

Vår kära klient Saga är ett perfekt exempel på någon som upplevt stor effekt av Profhilo-behandlingen. Hon är 39 år och upplever att problemet med torr hud i ansiktet och fina linjer har blivit större med åren, och det visar sig extra tydligt när höst och kyla står till. Först tvekade Saga, som många andra på att besöka en estetisk klinik - det lät så stort. Men när hon väl kom till oss på en kostnadsfri konsultation och fick en skräddarsydd behandlingsplan anpassad efter sina unika behov, släppte alla tvivel. Idag längtar hon istället efter återbesöket och är strålande nöjd med resultaten av sin Profhilo-behandling.