DOCTOR_K är med i senaste numret av - Allt om Bröllop
Your cart
Close Alternative Icon
Close Icon

DOCTOR_K är med i senaste numret av - Allt om Bröllop

Arrow Thin Left Icon
DOCTOR_K är med i senaste numret av - Allt om Bröllop

Det råder bröllopsfeber och det är bruden och brudgummens blomstertider nu. Det är förmodligen mycket som ska hinnas med innan den stora dagen och oavsett storleken på bröllopet så vill nog de allra flesta känna sig extra fina inför sin stora dag. Ska du närvara som gäst på ett bröllop i sommar och kanske till och med ska ha en viktig roll under bröllopet och vill också känna dig extra fin? Ja, då finns gott om - wow -behandlingar hos oss för att du ska känna dig som ditt vackraste jag. 

 
( Källa: Allt om bröllop av Nadya Gruner)

För några veckor sedan hade DOCTOR_K f besök av Nadya Gruner som bland annat skriver för Sveriges största bröllops tidning - allt om bröllop. Nadya är journalist och fashion stylist och skriver för tidningar som SvD Magasinet, Plaza Kvinna  och tidningen Allt om Bröllop. 

Hon skulle skriva en artikel som skulle handla om skönhetsbehandlingar och  "hudvårdshjältarna" som förespråkar naturlig skönhet och gissa vad, vi blev en av de utvalda.     

Planer var att Nadya skulle testa några av de bästa inom estetik och hudvård för att kunna guida rätt inför den stora dagen. Dr. Hadde valde att göra ett sk ansiktslyft enligt MD Codes metoden på Nadya och innebar att alla behandlingar gjordes med enbart fillers och märket vi använde var Juvéderm. 

Det var såklart en ära att få vara med i senaste numret och här nedan kan ni ta del av artikel. Ditt vackraste jag

Resultatet ser ni på vår instagram genom att klicka här

MD Codes på Nadya Gruner