Erbjudande PRP- injektioner mot håravfall – DOCTOR_K
Your cart
Close Alternative Icon

40% RABATT PÅ PRP-KUR

PRP - VAMPYRBEHANDLINGEN

3 behandlingar för 10 000 SEK (ordinarie pris17 500 SEK)

*Erbjudandet gäller begränsat antal bokningar i mån av plats. Oavsett om du behöver en kur för att förstärka din hårproduktion eller förbättra din hudkondition så har du möjlighet att säkra din PRP kur till ett pangpris redan idag!


PRP MOT OLIKA OMRÅDEN


HUD

Platelet-Rich Plasma Hud: Med tiden minskar din kropps kollagenproduktion och hudens cellförnyelse. Detta leder till att huden tappar sin lyster och spänst som i sin tur resulterar i att huden blir rynkigare. Med en Platelet-Rich Plasma-behandling kan vi stimulera kollagenproduktionen så att cellförnyelsen sker snabbare. Behandlingen kan utföras på ansikte, hals, dekolletage eller på händerna. Denna behandling är även personalens favoritbehandling på grund av de bra resultaten.


HÅR

Platelet-Rich Plasma Hår: Det finns många anledningar till varför du börjar tappa hår. Genetik, graviditet och stress är några av dom. Med en Platelet-Rich Plasma-behandling kan vi stimulera hårtillväxten på ett naturligt sätt. Det är en effektiv behandling för både män och kvinnor som är tunnhåriga eller har börjat tappa sitt hår, som önskar att att det ska börja växa bättre.


FÖRDELARNA MED PRP


NATURLIGT

En naturlig behandling mot håravfall med tillväxthormoner från ditt eget blod, utan några tillsatser.

 


KOLLAGEN

Tillväxtfaktorerna i blodplasman stimulerar hudens produktion av kollagen och cellföryngring.

 


ÖKAD HÅRTILLVÄXT

Behandlingen stimulerar blodcirkulationen och celldelningen, vilket gör att svaga hårsäckar återhämtar sig.

BEHANDLING MOT HUD & TUNNHÅRIGHET


En helt naturlig behandling

Platelet-Rich Plasma är en helt naturlig behandling mot håravfall samt för att öka hudens kollagenproduktion utan några kända biverkningar.

Med en Platelet-Rich Plasma behandling för hår stimuleras hårtillväxten med hjälp av tillväxthormoner från klientens egna blod.

Med en Platelet-Rich Plasma-behandling för hud kan vi stimulera kollagenproduktionen så att cellförnyelsen sker snabbare vilket hjälper mot akneärr, lyster och fina linjer. Behandlingen kan utföras på ansiktet, halsen, dekolletaget eller på händerna.

VANLIGA FRÅGOR OM PRP

Vad är PRP och hur vet jag om det är rätt för mig?

 Platelet-Rich Plasma är en naturlig behandling med tillväxthormoner från kroppens egna blodceller. Eftersom behandling utförs med kroppens egna celler (utan andra tillsatser) uppstår inga allergier eller andra komplikationer och därav passar denna behandling de allra flesta.

Innan varje behandling för du och din behandlare en dialog om vad som rekommenderas för just dig. Med våra kunskaper och med hjälp av vår 3D kamera skräddarsyr vi en behandlingsplan utifrån dina förutsättningar, förväntningar och behov.

Hur går en behandling med PRP till?

Behandlingen inleds med att behandlaren tar ett blodprov från dig. Blodet bearbetas därefter i en specialdesignad klinisk centrifug. Den delen av blodplasman som är rik på tillväxtceller injiceras sedan tillbaka i kroppen i önskat område.

Hur många behandlingar krävs?

Innan en Platelet-Rich Plasma-behandling behöver du komma in på en konsultation för att vi lättare ska kunna bedöma om behandlingen är rätt för dig och vilka resultat du kan förvänta dig. Initialt behövs oftast ett startpaket på 3-6 behandlingar med 2-4 veckors mellanrum. Exakt antal behandlingar bestäms under konsultationen. Efter de första behandlingarna rekommenderar vi en uppföljningsbehandling var 6e månad för ett optimalt och hållbart resultat.

Vad kostar PRP behandlingar?

Vi bearbetar ditt eget blod som sedan injiceras tillbaka in i huden.
Priset för en kurbehandling (3 behandlingar) är 10 000
(ordinariepris 17 500 SEK.)
Priset för en behandling är 6 500 SEK.

Risker och biverkningar?

Platelet-Rich Plasma inga kända komplikationsrisker. Ömhet, rodnad, svullnad och blåmärke i behandlingsområdet samt i armvecket efter blodprov är vanligt men övergående.VAD ÄR PRP?

Se hur en PRP behandling går till.

100 % naturligt

Vi använder dina blodceller