FAQ - Vanliga frågor och svar om konsultationer hos oss – DOCTOR_K
Your cart
Close Alternative Icon
Close Icon

FAQ - Vanliga frågor och svar om konsultationer hos oss

Arrow Thin Left Icon Arrow Thin Right Icon

VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR OM KONSULTATION

Hur går en konsultation till?

Du får en genomgående konsultation där du får förklara dina förväntningar och önskat resultat. Din behandlare ger dig en behandlingsplan och prisförslag. Under konsultationen genomförs en fotografering med 3D-kamera för att få uppfattning om ditt ansikte från alla vinklar. Konsultationen måste ske senast 48h innan din injektionsbehandling. En konsultation på kliniken hos Isabelle Arnsten är kostnadsfri (ordinariepris 1 000 SEK. )

Detta ingår i en konsultation på kliniken:
- Fotografering
- Analys av områden som påverkar trötthet
- Skräddarsydd behandlingsplan enligt dina förväntningar, önskemål och budget

När du gör en behandling hos oss är du alltid välkommen till oss för en efterkontroll om du önskar diskutera framtida behandlingsplaner eller exempelvis är i behov av en korrigering. Korrigeringar vid ömsesidig överenskommelse är kostnadsfri.

Hur fungerar en digital konsultaion?

Du gör detta enkelt online genom att fylla i ett formulär på vår hemsida. Se formulär här.
Formuläret måste skickas in 3 dagar innan din behandling så det hinner granskas. En digital konsultation är kostnadsfri.

Konsultation hos andra behandlare?

INJEKTIONER
En konsultation måste genomföras senast 48 timmar innan din behandling.

HUD
Konsultation för hud:
En konsultation hos vår hudterapeut är kostnadsfri. Under en konsultation för hudbehandlingar finns endast tid för konsultation och inte en behandling. Vår hudterapeut skräddarsyr en behandlingsplan efter dina förutsättningar och bokar sedan in en ny tid som passar dig.

Är det nödvändigt att boka en konsultation?

När det kommer till konsultation gällande injektionsbehandlingar och om det är första gången du besöker oss har vi som krav enligt lagen att en konsultation ska genomföras senast 48 timmar innan din behandling. Ibland har man en känsla som är svår att koppla till en viss behandling. Ansiktets anatomi är komplex och det är där vår expertis kommer in. Under en konsultation kan vi koppla känslor till behandlingslösningar för att du ska känna dig trygg och nöjd.

När det kommer till konsultation gällande hudbehandlingar bokar du konsultation om du är 1.) Osäker på behandling eller 2.) Om du ska göra laser. En konsultation för hud är kostnadsfri. Vår hudterapeut skräddarsyr en behandlingsplan efter dina förutsättningar och bokar sedan in en ny tid som passar dig. Om du är medveten om vilken behandling du vill göra kan du boka behandlingen på hemsidan. Då betalar du endast för behandlingen som du väljer att utföra.

Måste man göra en behandling efter en konsultation?

Nej. Du är varmt välkommen på enbart en konsultation hos oss!

Vad händer om min behandling blir nekad?

I vissa fall nekar vi behandling om vi ser potentiella risker att inte uppnå ett önskat eller naturligt resultat. Beroende på önskemål, utgångsläge och förutsättningar bedöms varje enskild konsultation individuellt. Om vi nekar behandling av exempelvis läppar kan orsaken vara att vi inte kommer kunna stå bakom resultatet - sett till de risker som enskilt bedöms under konsultation. Vår prioritet är säkra och naturliga resultat.

Vad kostar en konsultation?

INJEKTIONER - PÅ KLINIKEN
En konsultation för injektioner hos Isabelle (leg.ssk) på kliniken är kosntadsfri. Hos våra andra injektionsbehandlare kostar en konsultation på plats 1 000 SEK.  

INJEKTIONER - ONLINE

En digital konsultation är kostnadsfri. och detta gör du enkelt online genom att fylla i ett formulär på vår hemsida. Se formulär här.

Formuläret måste skickas in 3 dagar innan din behandling så det hinner granskas.

HUD

En hudkonsultatin är kostnadfri. Under en konsultation för hudbehandlingar finns endast tid för konsultation och inte en behandling. Vår hudterapeut skräddarsyr en behandlingsplan efter dina förutsättningar och bokar sedan in en ny tid som passar dig.