Your cart
Close Alternative Icon
Bag Icon

Oönskat hår kan tas bort permanent med vår superlaser

Arrow Thin Left Icon Arrow Thin Right Icon
Oönskat hår kan tas bort permanent med vår superlaser
Att ta bort oönskad hårväxt är något vi människor gör i princip varje dag och oönskad eller generande hårväxt är något som i princip alla människor upplever. Vissa väljer att göra något åt den medan andra låter det vara. Var på kroppen och hur vi gör det varierar men målet är detsamma. Det finns olika metoder att välja mellan och val av metod beror på om du vill ta bort hårväxten permanent eller om du nöjer dig med en tillfällig hårborttagning. En av de mest populära metoderna inom permanent hårborttagning är laserbehandlingar. Vi på Doctor_K strävar alltid efter att vara i framkant med både kunskap och nyheter och därför vill vi presentera er den absolut senaste och världsledande lasern inom permanent hårborttagning, Soprano ICE Platinum. Den kräver i genomsnitt 30% färre behandlingar jämfört med andra lasrar och kan utföras året om. Läs mer om denna här


Resultatet av varje laserbehandling påverkas av hårets naturliga cykler av tillväxt och inaktivitet. Håret på kroppen kan befinna sig i ett av hårets tre olika livscyklar; den aktiva fasen, övergångsfasen samt vilofasen.
Det är endast i den aktiva fasen som man kan ta bort hår med laser och därför behöver behandlingarna upprepas ca 5-10 regelbundna behandlingar med ett uppehåll mellan 4-8 veckors mellanrum för att komma åt alla hårsäckar i området. För varje behandling blir håren i området färre, ljusare och tunnare. Målet med en hårborttagning är att förstöra de hårsäckar som producerar oönskat hår.

Till de mest populära områdena för permanent hårborttagning hör:
  • För kvinnor – bikinilinjen, armar, benen, överläppen, hakan, kinder, ögonbryn och armhålor.
  • För män – ryggen, nacke, axlar och bröst.Olika områden kräver olika antal behandlingar beroende på hur växtcykeln ser ut. För tillexempel armar och ben är växtcykeln på ca 2 -4 månader och här befinner sig ca 20 - 30% av håret i den aktiva fasen medan i ansiktet är växtcykeln bara på några veckor.