Journal - Blogg – "Trötthet" – DOCTOR_K
Your cart
Close Alternative Icon
Close Icon

Journal - Blogg

Spår av trötthet

Spår av trötthet

Ibland utsätts vi för en livskris. En kris på grund av en ofrivillig förändring som gör att vi kanske ser och känner oss mer trötta än vad vi egentligen är. Livet kan vara motigt och ibland kännas som en lång uppförsbacke. Ibland är det först när vi kommit över på den andra sidan som vi förstår meningen med den. För kriser utvecklar oss och gör oss mer ödmjuka.

Förändringar och stress lämnar ibland spår som gör att vi känner oss tio år äldre än vad vi faktiskt är.

Efter en lång erfarenhet inom området estetiska behandlingar frågade vi oss själva: Vad är orsaken till att människor kommer till oss och gör våra behandlingar? Med svar från klienter som ”Jag ser trött ut” eller "Jag känner mig hängig" ville vi ville ta steget längre under konsultationen och veta varför klienten ser trött ut. Då märkte vi att bakom önskan av behandling finns en emotionella anledning, både inom och utom klientens kontroll.

Som nämnt ovan lämnar livssituationer ibland mer synliga spår än vad vi vill att de ska vara. Om detta blir början på ett spår som leder dig till oss, kommer du nu veta att vår kunskap och syn på estetiska behandlingar är mer komplexa än ytliga. Det är därför vi på Doctor_K alltid öppnar vår dörr för både dig och din livshistoria. Vi värnar om dig.

Välkommen till DOCTOR_K

Continue reading