Få den perfekta profilen - Elin delar sin resa – DOCTOR_K
Your cart
Close Alternative Icon
Close Icon

Få den perfekta profilen - Elin delar sin resa

Arrow Thin Left Icon Arrow Thin Right Icon

PROFILBALANSERING

FRÄMHÄV
DINA UNIKA DRAG

Få den perfekta profilen hos
DOCTOR_K - Elin delar sin resa

Profilbalansering är att skapa balans genom att behandla vissa partier i din ansiktsprofil. Det kan vara näsan, munnen, hakan, pannan, kinderna eller käken, beroende på dina unika ansiktsdrag.

 

HUR?

Vi på DOCTOR_K använder 3D-modellering för att skräddarsy varje detalj i processen och för att du ska uppnå det perfekta resultatet. Vi har gedigen erfarenhet av profilbalanseringar, något som kräver ett vässat, konstnärligt öga.

 

FÖRE & EFTER ELINS PROFILBALANSERING

ELINS RESA

För att ge dig en närmare inblick i behandlingen, satte vi oss ner med Elin, en driven projektledare och företagsutvecklare inom solcellsbranschen, som nyligen genomgick vår profilbalanserande behandling.

Elin har alltid trivts med sitt utseende och vill fortsätta med det även när hon blivit äldre. Över tid har hon tänkt mer på sin profil under middagar eller när hon blivit fotad och har tyckt att hennes näsa varit för dominerande. Efter mycket research bestämde hon sig för en Profilbalansering och att ta hjälp av DOCTOR_K.

 

- Isabell som konsulterade mig tyckte att min näsa var supersnygg, berättar hon. Hon ville istället behandla min haka för att uppnå balans. Jag hade aldrig ens tänkt på min haka. Aldrig någonsin.


Ansiktets tre starka partier

När vi på DOCTOR_K utför en profilbalansering kikar vi oftast på tre starka partier – näsan, munnen och hakan, men panna, kinder och käke kan också vara viktiga. Det är vanligt med ett område som är mer dominerande i ansiktet, därför räcker det ofta att bara behandla det för att uppnå total symetri. Profilbalanseringen utgår alltid från din personliga profil och det finns ingen “färdig mall” för hur behandlingen ska utföras. I Elins fall, berättar hon, visade det sig att rekommendationen inte var att justera näsan som hon först tänkte.
- Isabell som konsulterade mig tyckte att min näsa var supersnygg, berättar hon. Hon ville istället behandla min haka för att uppnå balans. Jag hade aldrig ens tänkt på min haka. Aldrig någonsin.

FÖRE & EFTER ELINS PROFILBALANSERING

Efter behandlingen - Elins förvåning!

Efter behandlingen, när Elin såg sin profil, blev hon förvånad. Relationen mellan näsa och haka kändes mycket, mycket bättre. -Jag blev otroligt positivt överraskad, säger hon. Exakt det som jag var ute efter, harmoni, men att det inte ska synas att jag gjort någonting.

-Jag blev otroligt positivt överraskad, säger hon. Exakt det som jag var ute efter, harmoni, men att det inte ska synas att jag gjort någonting

Elin tycker att hela processen på DOCTOR_K har känts väldigt sund. Att hon hela tiden har fått diskutera olika möjligheter och vilka resultat man kan förvänta sig av olika vägval.

Vill du också uppnå din perfekta profil? Boka en kostnadsfri konsultation hos DOCTOR_K idag. Få en skräddarsydd behandlingsplan med hjälp av med hjälp av 3D-modellering och kostnadsförslag. Gör som Elin och känn dig trygg med professionell vägledning mot dina naturliga resultat.

 

PHYTO CORRECTIVE ESSENCE MIST

PHYTO +

PHYTO CORRECTIVE MASK

PHYTO CORRECTIVE GEL

PHYTO A+ BRIGHTENING TREATMENT

Se hela intervjun med Elin.