Klienter berättar – DOCTOR_K
Your cart
Close Alternative Icon
Close Icon

Klienter berättar

Hannah FashionableFit Andersson - Jag kände verkligen wow, min hud strålar!

Möt Hannah Andersson - Aka FashionableFit - hon jobbar med människor och hjälper dem genom livet. Fysiskt, mentalt och andligt.

Att komma till DOCTOR_K är andligt.
Allt är så estetiskt tilltalande. Mode, konst och skönhet! in och utsidan, jag tycker att det gifter sig så vackert!

Hannah FashionableFit DOCTOR_K

Ett holistiskt förhållningssätt

Hannah har precis lanserat den digitala plattformen Soothe - ett koncept där hon informerar och inspirerar till att ta hand om sig själv med ett holistiskt förhållningssätt till livet. Fysiskt, mentalt och andligt. Det ena är inte viktigare än det andra menar hon.

Tuff period ledde till bättre hud

Efter en tuff period på det privata planet funderade Hannah mycket över åldrandet och ser nu tiden hon går igenom som en uppbyggande säsong i livet. Att ta hand om huden tillsammans med DOCTOR_K har adderat en ny dimension av välmående för henne.

- Jag försöker att vara kärleksfull mot mig själv på alla plan, säger hon.
Jag fokuserar på att manifestera mina drömmar och mål genom att ta hand om mig själv och lyssna inåt.

- Att komma till DOCTOR_K är andligt. Allt är så estetiskt tilltalande. Mode, konst och skönhet! in och utsidan, jag tycker att det gifter sig så vackert!

 

DOCTOR_K har det senaste inom hudvård

 

Förutom estetiska injektioner med naturliga resultat, så erbjuder vi på DOCTOR_K det senaste inom hudvård och skräddarsyr mängder av hudbehandlingar för alla olika hudtyper. Torr eller fet, bland eller problemhy. Vare sig du drömmer om en sminkfri vardag, eller mer glow, boka en kostnadsfri konsultation här för att se hur vi kan hjälpa dig.


Behandlingsplan hos DOCTOR_K var till stor hjälp för Hannah

- När jag fyllde 30 började jag komma till DOCTOR_K och därifrån blev allt bättre, säger Hannah. Jag kommer inte längre undan med sånt som jag gjorde tidigare. Jag har till exempel varit mycket i solen och det var dags att börja ta hand om min hud. Att få en behandlingsplan från DOCTOR_K var till stor hjälp.

 

En hudrutin i tre enkla steg

- Jag jobbar i tre steg, säger hon. Jag vill inte att det ska kännas överväldigande, bara en rengöring, ett serum och en kräm. Då och då en mask, men jag föredrar att komma till DOCTOR_K och få det gjort. Hannah gillar en enkel rutin. Hon tror på bra produkter och på att göra sin hudrutin konsekvent, kombination med professionell hjälp hos DOCTOR_K.  

 


- PRX - T33 är min favoritbehandling. Jag fick fantastiska resultat av den och kände verkligen att
”wow, min hud strålar!”.

Kommer till DOCTOR_K för djupare hudvård

Utöver den dagliga hudrutinen kommer Hannah också till DOCTOR_K för att boosta huden med djupare hudvård i form av behandlingar och kurer. Hon känner lite extra kärlek för PRX - T33, en nålfri ansiktsbehandling som ökar cellförnyelse och elasticitet i huden samtidigt som den reducerar fina linjer och rynkor.

- PRX - T33 är min favoritbehandling, säger Hannah. Jag fick fantastiska resultat av den och kände verkligen att ”wow, min hud strålar!”.

 


Vi erbjuder 4-för-3-kurer

Hos DOCTOR_K erbjuder vi också kurer med fyra hudbehandlingar till priset av tre. Du kan mixa och matcha mellan olika behandlingar beroende på ditt unika hudtillstånd. Oavsett om hon behöver intensiv fukt, föryngring eller behandling mot specifika hudproblem kan vi skräddarsy en kur som passar perfekt för dig och din hud.

 

VÅRA POPULÄRASTE HUDBEHANDLINGAR

Continue reading

Få den perfekta profilen - Elin delar sin resa

PROFILBALANSERING

FRÄMHÄV
DINA UNIKA DRAG

Få den perfekta profilen hos
DOCTOR_K - Elin delar sin resa

Profilbalansering är att skapa balans genom att behandla vissa partier i din ansiktsprofil. Det kan vara näsan, munnen, hakan, pannan, kinderna eller käken, beroende på dina unika ansiktsdrag.

 

HUR?

Vi på DOCTOR_K använder 3D-modellering för att skräddarsy varje detalj i processen och för att du ska uppnå det perfekta resultatet. Vi har gedigen erfarenhet av profilbalanseringar, något som kräver ett vässat, konstnärligt öga.

 

FÖRE & EFTER ELINS PROFILBALANSERING

ELINS RESA

För att ge dig en närmare inblick i behandlingen, satte vi oss ner med Elin, en driven projektledare och företagsutvecklare inom solcellsbranschen, som nyligen genomgick vår profilbalanserande behandling.

Elin har alltid trivts med sitt utseende och vill fortsätta med det även när hon blivit äldre. Över tid har hon tänkt mer på sin profil under middagar eller när hon blivit fotad och har tyckt att hennes näsa varit för dominerande. Efter mycket research bestämde hon sig för en Profilbalansering och att ta hjälp av DOCTOR_K.

 

- Isabell som konsulterade mig tyckte att min näsa var supersnygg, berättar hon. Hon ville istället behandla min haka för att uppnå balans. Jag hade aldrig ens tänkt på min haka. Aldrig någonsin.


Ansiktets tre starka partier

När vi på DOCTOR_K utför en profilbalansering kikar vi oftast på tre starka partier – näsan, munnen och hakan, men panna, kinder och käke kan också vara viktiga. Det är vanligt med ett område som är mer dominerande i ansiktet, därför räcker det ofta att bara behandla det för att uppnå total symetri. Profilbalanseringen utgår alltid från din personliga profil och det finns ingen “färdig mall” för hur behandlingen ska utföras. I Elins fall, berättar hon, visade det sig att rekommendationen inte var att justera näsan som hon först tänkte.
- Isabell som konsulterade mig tyckte att min näsa var supersnygg, berättar hon. Hon ville istället behandla min haka för att uppnå balans. Jag hade aldrig ens tänkt på min haka. Aldrig någonsin.

FÖRE & EFTER ELINS PROFILBALANSERING

Efter behandlingen - Elins förvåning!

Efter behandlingen, när Elin såg sin profil, blev hon förvånad. Relationen mellan näsa och haka kändes mycket, mycket bättre. -Jag blev otroligt positivt överraskad, säger hon. Exakt det som jag var ute efter, harmoni, men att det inte ska synas att jag gjort någonting.

-Jag blev otroligt positivt överraskad, säger hon. Exakt det som jag var ute efter, harmoni, men att det inte ska synas att jag gjort någonting

Elin tycker att hela processen på DOCTOR_K har känts väldigt sund. Att hon hela tiden har fått diskutera olika möjligheter och vilka resultat man kan förvänta sig av olika vägval.

Vill du också uppnå din perfekta profil? Boka en kostnadsfri konsultation hos DOCTOR_K idag. Få en skräddarsydd behandlingsplan med hjälp av med hjälp av 3D-modellering och kostnadsförslag. Gör som Elin och känn dig trygg med professionell vägledning mot dina naturliga resultat.

 

PHYTO CORRECTIVE ESSENCE MIST

PHYTO +

PHYTO CORRECTIVE MASK

PHYTO CORRECTIVE GEL

PHYTO A+ BRIGHTENING TREATMENT

Se hela intervjun med Elin.


Continue reading

Träffa vår klient Jenny - En resa till sitt bästa jag hos DOCTOR_K

Upplevelsen av att vara Jenny - En Resa till Sitt Bästa Jag hos DOCTOR_K

Att fylla 50 år är en milstolpe i livet, en tid för reflektion och för att omfamna allt som livet har att erbjuda. För Jenny var det också en tid att omfamna sitt bästa jag, att se ut precis som hon känner sig. Med fullt förtroende i DOCTOR_K, en ledande klinik för estetiska injektioner, satte Jenny kursen mot en positiv och känslomässig transformation.

- Jag tycker egentligen om mitt utseende, men jag ser att jag inte ser ut nu som jag gjorde för 20 år sedan Det vill jag inte heller för att jag är 50. Men min profil är väl egentligen det som jag känner att jag skulle vilja ha med balans i. " - säger Jenny med en avslappnad och självsäker ton när hon delar sina tankar.

Jenny, en stark och självständig kvinna som ägnar mycket tid åt att vårda både sin kropp och sitt sinne, är ett strålande exempel på hur estetiska behandlingar kan vara en kraftfull förlängning av vår personlighet och självkänsla.

För Jenny handlar skönhet inte om att försöka se ut som någon annan, det handlar om att känna sig trygg i den person hon är och att återspegla sitt inre jag på utsidan.

Före och efter profilbalansering

Varmt och välkomnande 🙌🏼 Otroligt skickliga behandlare och underbar personal ❤️ Äntligen får jag se ut som jag känner mig Ni är konstnärer! Så tacksam att jag hittade till er 🙏🏼 Jag uppskattar er mer än ni någonsin kan ana! I’ll be back 🤩

- Jenny

 

"Jag trodde nog aldrig att det här skulle påverka mig så mycket känslomässigt så jag mår bara så mycket bättre."

— Jenny.

 

Hos DOCTOR_K kände Jenny sig som hemma. För henne var det mer än bara en klinik; det var en plats där hon kunde vara sig själv, där hon kunde slappna av och njuta av hela upplevelsen. Det var en resa som påverkade henne på djupet, inte bara fysiskt, utan även känslomässigt.

Jenny spenderar mycket tid på gymmet, älskar livet och förklarar att hon ville se ut så som hon känner sig.

- Jag är hos proffs och känner att det enda jag behöver göra är att komma hit, må bra, känna mig trygg, slappna av och njuta av upplevelsen som detta är - berättar hon.

"Jag trodde nog aldrig att det här skulle påverka mig så mycket känslomässigt så jag mår bara så mycket bättre. Det är en stark känsla som påverkar mig så positivt och det kände jag att det verkligen var precis så som jag kände mig. Inte som någon annan. Inte som någonting annat utan bara mer som Jenny. Och det gillar jag. Jag blir lite rörd själv så."

                                       
                                      SE HELA VIDEON MED JENNY


Jennys resa till sitt bästa jag är en berättelse om självkärlek och självacceptans. Det är en påminnelse om att skönhet handlar om att vara den bästa versionen av sig själv och att våga omfamna förändring. Med hjälp av DOCTOR_K och deras expertis har Jenny inte bara förändrat sitt utseende, hon har förändrat sin syn på sig själv och på livet.

 

"Jag är Jenny, och det är precis så jag vill vara."

 

Så fortsätt att inspirera oss, Jenny, med din strålande inställning till livet och din förmåga att omfamna förändring med en positiv attityd. Din berättelse är en påminnelse om att åldrande är vackert och att skönhet är tidlös.

Continue reading

Resan tillbaka efter misslyckad Tear trough

Är du rätt kandidat kan en behandling med hjälp av filler vara lösningen för just dig. Det är en avancerad behandling som kräver både erfarenhet och god teknik. Vi på DOCTOR_K har lång erfarenhet av Tear trough behandlingar och besitter kunskapen som krävs för ett lyckat resultat. I denna artikel kommer ni även få ta del av Lanas resa som handlar om en misslyckad fillerbehandling under ögonen och hennes resa tillbaka till ett lyckat Tear trough resultat.
 
 

Upptäck Tear Trough behandling: En lösning för mörka ringar och håligheter under ögonen

Tear-through-behandlingen har länge varit en efterfrågad behandling för att få ett piggare och yngre intryck. Att ha mörka ringar under ögonen, håligheter eller bara se allmänt trött ut i ögonpartiet är vanligt och som förekommer hos många. Du kanske är en av de som ständigt försöker dölja dessa ringar och påsar under ögonen med smink eller ögonkrämer. Trots hur mycket du kämpar med att få dessa att försvinna kan det vara svårt att göra det utan hjälp av filler.

FÖRE


EFTER

Vad är en misslyckad Tear trough - behandling?

Misslyckade Tear trough-behandlingar kan leda till oönskade estetiska resultat. Precis som med alla estetiska procedurer finns det viss risk och möjliga komplikationer som kan vara förknippade med tear trough-behandlingar. Dessa inkluderar bland annan, större blåmärken, tyndlall effekt, större svullnader som inte ger med sig, ojämnheter, filler som flyttat på sig, och tyndall effekt. Det är därför nödvändigt att kommunicera tydligt med din behandlare om dina förväntningar och mål.

Följ Lana´s resa från en misslyckad Tear trough- behandling till ett naturligt resultat.

Trots att Lana har varit klient på DOCTOR_K under många år lockades hon av det låga priset hos en annan klinik där hon utförde en Tear trough-behandling. Resultatet blev inte riktigt vad hon hade hoppats på och i slutändan kostade det henne mer - både ekonomiskt och emotionellt.

Före DOCTOR_K
Lana gjorde en Tear trough- behandling för ett par år sedan som inte riktigt blev som hon hade hoppats på. Lana upplevde att resultatet var ojämnt och det mörka partiet under ögonen mer framhävt. Hon vände sig till den klinik som hade utfört behandlingen och lösningen hon fick då blev att lägga in mer material under ögonen. Resultatet gav bland annat en ökad svullnad, där och då upplevde Lana att hon såg ännu tröttare ut än innan sin första behandling.

Konsultation - behandlingsplan på DOCTOR_K
Lana tog kontakt med oss på DOCTOR_K för att ta reda på eventuella lösningar på hennes missnöje över behandlingen.
Väl på plats bekräftade vår injektionsbehandlare Isabelle Lanas farhågor: Hon hade fått en komplikation - en Tyndall effekt som en direkt följd av den tidigare utförda fillerbehandlingen. Rekommendationen blev då att först ta bort den gamla fillern för att se vad hon har för grundförutsättningar. Därefter valde de att planera en ny behandlingsplan för tear-trough området. En behandlingsplan skräddarsydd för Lana, inklusive att ta bort det gamla materialet och gradvis bygga upp det på nytt

         

1. Tyndall effekt                                         2. Efter fillerborttagning


3. Efter Tear trough + filler i kindpartiet


VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR OM TEAR TROUGH & MÖRKA RINGAR UNDER ÖGONEN

Tear trough - behandling - Vad är det?

Tear trough-behandlingen är utformad för att återställa förlorad volym under ögonen och jämna ut huden. Det görs genom att injicera en lämplig filler, vanligtvis hyaluronsyra, i tear trough-området. Med hjälp av filler under ögonen, det vill säga en Tear trough behandling, kan vi reducera, minska och i många fall eliminera de mörka ringarna. Om man även har håligheter och volymförluster i området kan det behövas kombineras med filler närmare kinderna för ett lyckad resultat.

Vad är orsaken till mörka ringar och håligheter under ögonen?

Åldrande, genetik och andra faktorer kan orsaka förlust av volym i detta område, vilket resulterar i skuggor och påsar.

VAD ÄR TYNDALL EFFEKT?

Tyndall Effekt är en blåaktig nyans som kan uppstå efter en Tear trough- behandling. Den blåa färgen handlar om ljusets reflektion av fillern. När ljuset träffar det behandlade området avges en blå nyans och blir som en "swimming pool effekt". För att åtgärda detta krävdes en avlägsnande av det gamla materialet följt av att applicera nytt filler om man så önskar.

VAD ORSAKAR EN TYNDALL EFFEKT?

Om filler injiceras för ytligt i injektionsområdet kan denna komplikation uppstå. Tyndall effekt uppstår inte bara i Tear trough området och det uppstår heller inte varje gång man injicerar för ytligt i det området men risken är betydligt större att det sker då huden under ögonen är tunn.

Det är dock viktigt att notera att Tear trough-behandlingar är högst individuellt och varje persons anatomi och behov är unika, vilket kräver en skräddarsydd rekommendation för att uppnå de bästa resultaten. Om du har mörka pigment under ögonen kan en Tear trough-behandling endast ljusa upp en aning men inte ta bort det mörka pigmentet. Mörka ringar som orsakats av värmeförluster under ögonen skapar skuggor, vilket i sin tur ger dig ett trött utseende.

Hur många Tear trough behandlingar krävs och hur länge håller ett resultat?

Det räcker med en behandling och effekten syns omedelbart men slutresultatet uppnås ca fyra veckor efter behandlingstillfället. För en behandling krävs ca 1 ml under ögonen. Ibland är det fördelaktigt att kombinera denna behandling med filler i kinderna för optimal effekt.
Resultatet beror på dina individuella förutsättningar och syftet med behandlingen. En tear trough behandling håller normalt i 6-12 månader men i många fall kan behandlingen hålla betydligt längre. Eftersom kroppen bryter ned fillern är det individuellt hur länge resultatet varar. Ämnesomsättning, förbränning, genetik, livsstil och kost är några av alla faktorer som spelar in. Vi rekommenderar att boka ett återbesök efter sex månader.

Kan filler under ögonen “ vandra” och flytta på sig?

Vi får många frågor om filler under ögonen och framförallt frågor om filler som har “vandrat”. Ja, om man lägger materialet för ytligt finns det risk att de så småningom flyttar på sig. På DOCTOR_K använder vi oss av tekniker som innebär att vi lägger materialet djup mot benet och då minimerar man risken för att materialet ska flytta på sig ohyggligt mycket mer.

Vilka risker och komplikationer finns det med en Tear trough-behandling? 

Misslyckade Tear trough-behandlingar kan leda till oönskade estetiska resultat. Det är därför nödvändigt att kommunicera tydligt med din behandlare om dina förväntningar och mål. Precis som med alla estetiska procedurer finns det viss risk och möjliga komplikationer som kan vara förknippade med tear trough-behandlingar. Dessa inkluderar:
Svullnad och blåmärken: Svullnad och blåmärken är vanligt direkt efter behandlingen. De försvinner vanligtvis inom några dagar till en vecka. Blåmärket är vanligt vid instickshålet på vardera kind.
Infektion, ocklusion eller allergiska reaktioner är sällsynta
Under din konsultation får du mer information om varje behandlings specifika indikationer och eventuella risker.
Att tänka på:

Vi behandlar ej gravida eller ammande.
Undvik att sola, bastu- och ångbad de närmaste tiden.
Undvik make-up på det behandlade området 12 timmar efter behandling.
Undvik alkohol i 24 timmar.
Undvik intensiv träning i 24 timmar.

Varför DOCTOR_K?

Vi på DOCTOR_K har lång erfarenhet av estetiska injektioner och särskild av av tear trough behandlingar. Vi använder oss av säkra tekniker där vi även lär ut i dessa tekniker. Här får du ett kompetent team som delar samma visioner och tillvägagångssätt för att nå individuella önskemål. Du som klient har alltid möjlighet att komma på en kostnadsfri efterkontroll efter din behandling om så önskas.Lanas delar sin story i 4 delar.

AVSNITT 1.  
Missnöjd Lana vänder sig till oss för en konsultation.

AVSNITT 2.  
Fillerborttagning utförs för att bryta ner gammal filler

AVSNITT 3.  
Fillerborttagning utförs för att bryta ner gammal filler.

AVSNITT 4.  
Lana delar din upplevelse och tankar kring hennes syn på skönhet.

Continue reading

Hjälp mig att se piggare ut under ögonen


Att dras med mörka ringar under ögonen är inte farligt men inte heller bekvämt. Ofta hör vi klienter som uttryckligen beskriver sina missnöjen med" Jag ser så trött ut”

Vi på DOCTOR_K har självklart behandlingen som kan förminska håligheten under ögonen
- vi pratar förstås om Tear trough!

I takt med att denna fantastiksa behandling ökat, har även kända komplikationer ökat. Många är oroliga och på senaste tiden har vi fått mycket frågor kring - kan filler i Tear trough området vandra och flytta på sig? Vår injektionsbehandlare Isabelle Arnstenka besvar på de vanligaste frågorna vi får av våra klienter som bokar en tid hos oss för en eventuell Tear trough behandling.  

Kan filler vandra nedåt?
- Ja, filler kan vandra, den kan flytta på sig om man lägger materialet ytligt. Använder man en teknik där man lägger materialet mot ben då ligger den där den ligger och risken för att materialet ska flytta på sig är absolut minimal - förklarar Isabelle Arnsten som är injektionsbehandlare på DOCTOR_K.


Kommer jag att få blåmärken under ögonen av en Tear trough-behandling?
Nej, det är väldigt ovanligt med blåmärken under ögonen med den metoden vi använder oss utav när vi utför en T.T. (Tear trough)behandling. Om man expemplevis har lätt att få blåmärken och skulle få ett så sker det oftast vid kinden där vi gör ett instickshål.

Är en Tear trough behandling smärtsam?
De flesta skulle nog säga att behandlingen är mer obehaglig än smärtsam, men det går relativit snabbt så de flesta tycker nog ändå att det är värt när vi är klara.

FÖRE 

DIREKT EFTER

2 VECKOR EFTER

- Jag har märkt att på senare år har jag tappat volym under ögonen.
Det beror dels på att jag har gått ner i vikt men även ett resultat av några tuffa och sömnlösa år. Kommentarer som - har du precis vaknat, var inte alls ovanligt.

Jag hade hört talats om att man kunde åtgärda detta med injektioner men min uppfattning innan jag kom till DOCTOR _K var att estetiska injektioner och särskild filler under ögonen gav onaturliga resultat och de ville jag inte ha. Jag blev rekommenderad en Tear trough behandling i kombination med en kindbehandling. Jag kunde inte föreställa mig att resultatet kunde bli så här bra som det faktisk blev. Det här var den bästa investeringen jag har gjort för mitt utseende och jag är glad att jag vågade ta steget. ” - klient berättar.

 


FÖRE BILD

 

 

”Jag använder masker med extra
mycket gurka i ”

” Jag masserat mina ögon varje morgon i flera månader ” masker med extra
mycket gurka i ”

”Jag har smort in den där krämen och dessförinnan den här krämen under ögonen”

”Jag har testat alla möjliga ”whiting creams ”

" Jag är beroende av eye patches "

”Jag har testat TT med filler hos en annan klinik”

Det här är exempel på citat vi på DOCTOR_K känner igen ifrån klienter som berättar sina tidigare upplevelser kopplade till sina ögonbesvär. Det är inte alls ovanligt att våra klienter har testat olika metoder i jakt efter att bli av med trötthetstecken.

Givetvis har de flesta som blivit felbehandlade blivit besvikna över det ohållbara resultatet de fått och känner sig ibland till och med hopplöst lurade, - vi förstår såklart varför det blivit fel!

En lymfmassge som sprider ut vätskeansamlingen under ögonen kommer ge en direkt effekt på området hos den som har problem med vätskeansamling och tyvärr inte på den som genetiskt fått med sig de mörka ringarna under ögonen som uppstått efter en pigmentförändring.

En ”whiting cream ” kommer heller inte behandla en hålighet under ögon/en som beror på en volymförlust dvs uppkommit i samband med hudens åldrande och likaså gäller en fillerbehandling under ögonen (tear through) även känd som TT behandling- den kommer tyvärr inte ta bort mörka ringarna under ögonen som egentligen orsakas av pigment som uppkommer av genetiska orsaker


Det genetiska pigmentet - mörka ringar under ögonen är den vanligaste av besvären!

Låt oss reda ut alla dessa orsaker som ligger till grund för det
många blandar ihop så som håligheter och mörka ringar under ögonen. Det finns flera olika källor till problemen och här är det din injektionsbehandlares ansvar att lista ut vad källan till problemet är.

Kan det vara dålig sömn i kombination med viktnedgång? Ja såklart att det kan vara en orsak men majoriteten av alla de klienter som söker hjälp har en sak gemensamt- de har oturen med sig att problemet är genetiskt. Därför vill vi vara tydliga med att behandlingarna vi kan erbjuda för de olika problemen inte kommer ge optimalt resultat för alla. Återigen blir det här tydligt att rätt behandling för rätt kandidat kommer ge magiska resultat och vise versa. Är det orsakat av en genetik så blir fallet genast svårare och då har vi naturens lag emot oss.

Dålig sömn är som bekant en anledning till att problemet med vätskeansamlingen förstärks. Om man har haft en riktigt dålig nattsömn och är trött så kan det vara svårt att få igång lemmarna runt ögonen som under natten har slappnat av som all muskulatur egentligen gör. Förslappningen som sker i den tunna faktiskt bara 0,5 millimeter tunna huden runt ögonen blir utsatt och exponerad och därför resulterar det i ett påtagligt ”pluffs”

Det finns förstås en rad olika apparater som jobbar mot pigment och ihåligheter men just för att huden är så tunn som den är så lämnas den åt ytterst få behandlingsmetoder. Vår absolut bästa rekommendation är att området regelbunden får tillförsel av antioxidanter- detta är dock ingen quick fix! I ytterst få fall kan vi med hjälp av filler få skuggorna att minska men oftast är en TT behandling inte hållbar. Tyvärr behöver man ofta testa sig fram här och kan inte ges några garantier om att behandlingen blir bra. I beslutet om en eventuell behandling behöver man ta hänsyn till hur mycket av problemet som ligger i pigmentering och hur mycket som faktiskt är en hålighet


Så vem kan vi då faktiskt behandla och få
de magiska tear through resultaten på?

Precis som egentligen vilken kroppsdel som helst så är ögonen också en del av vårt utseende och vilka gener vi har ärvt. Ögonen är själens spegel- ett välkänt ordspråk!gräver vi lite djupare i ordspråket så är vi överens om att ögonen speglar vårat välmående.
Därför är den här behandlingen en av våra klienters absoluta favoriter och ingen blir lyckligare än vi när vi får se en person spegla sig och identifiera sig med sin spegelbild igen.

Den absolut bästa kandidaten för en tear trough behandling är en person som fått håligheter orsakat av hudens åldrande. Som bekant vet vi att det finns mycket som kan påskynda åldrandet tex vet vi att dålig sömn, viktnedgång, stress, sorg och liknande stressfaktorer kan ligga till grund för den snabbt utvecklade föråldringen som leder till håligheten under ögonen- en volymförlust!
Källan till problemet här är helt enkelt en volymförlust och det är just det syftet behandlingen TT filler uppfyller, att fylla ut! För att säkerställa att det är en rätt behandling behöver därför en expert känna, klämma och palpera området innan ett beslut om behandlingsplan tas.
Vi på DOCTOR_K har behandlat flera tusen klienter genom våra 10 år och har en lång erfarenhet av behandlingsområdet. Vi har även utbildat hundratals duktiga kollegor i branschen inom just tear through behandlingar och vill uppmärksamma att detta är ett av de områden som vi har valt att paketera i en MASTER CLASS på DOCTOR_K academy då vi anser att det är ett område som kräver mycket kompetens för ett lyckat resultat och framförallt bedömer vi att erfarenheten av att bedöma området och behandla många olika klienter väger tungt i ryggsäcken.

Continue reading

Ida - Jag har hittat tillbaka till mitt naturliga utseende

BÖRJA OM FRÅN BÖRJAN

Ida gjorde sin första fillerbehandling i läpparna som 19- åring, mest för att det var en trend som alla andra gjorde. Med tiden upplevde hon att resultatet inte riktigt blev som hon hade tänkt sig. Ida kom till DOCTOR_K för första gången som klient i hopp om att rädda den misslyckade fillerbehandling i läpparna genom att lägga in ännu mer filler men fick istället rekomendationen att ta bort allt och börja om från början. Metoden var något nytt för henne men hon litade på sin behandlare och besöket blev istället en fillerborttagning.

“ Jag har hittat tillbaka till mitt naturliga utseende “

- Ida

När en fillerbehandling inte går som man tänkt sig kan vi korrigera detta med hjälp av ett fillerborttagningsmedel. Fillerborttagning är ett material som tar bort filler och bryter ner hyaluronsyra (HA), det vill säga det som de flesta fillermaterialen består av. För estetiska behandlingar använder vi det för att behandla klumpar, puffighet under ögonen man fått av en fillerbehandling, asymmetri eller som i det flesta fall för att korrigera en fillerbehandling som inte blivit lyckad.

 

 

FILLERBORTTAGNING
- TA BORT OÖNSKAD FILLER I BEHANDLADE OMRÅDEN

FILLERBORTTAGNING

Tar bort oönskad filler i behandlade områden.
Läs mer.

BÖRJA OM FRÅN BÖRJAN

Ida gjorde sin första fillerbehandling i läpparna som 19-åring, mest för att det var en trend som alla andra gjorde. Med tiden upplevde hon att resultatet inte riktigt blev som hon hade tänkt sig. Ida kom till DOCTOR_K för första gången som klient i hopp om att rädda den misslyckade fillerbehandling i läpparna genom att lägga in ännu mer filler men fick istället rekomendationen att ta bort allt och börja om från början. Metoden var något nytt för henne men hon litade på sin behandlare och besöket blev istället en fillerborttagning.“ Jag har hittat tillbaka till mitt naturliga utseende “

- Ida

När en fillerbehandling inte går som man tänkt sig kan vi korrigera detta med hjälp av ett fillerborttagningsmedel.

Fillerborttagning är ett material som tar bort filler och bryter ner hyaluronsyra (HA), det vill säga det som de flesta fillermaterialen består av. För estetiska behandlingar använder vi det för att behandla klumpar, puffighet under ögonen man fått av en fillerbehandling, asymmetri eller som i det flesta fall för att korrigera en fillerbehandling som inte blivit lyckad.

 

FILLERBORTTAGNING

TA BORT OÖNSKAD FILLER I BEHANDLADE OMRÅDEN

Continue reading

Jag har aldrig varit med om något liknande”- Cimon Nicolas

Jag har aldrig varit med om något liknande”- Cimon Nicolas

"Jag har aldrig varit med om något liknande”- Cimon Nicolas

Det finns nog ingenting som gläder oss på Doctor_K mer än när vi får hjälpa någon att må bättre, känna sig fräschare eller helt enkelt göra någon av våra klienter nöjda över sitt resultat. Vår fina vän Cimon har haft rosacea sedan många år och när han en februarimorgon kom till kliniken efter många tidigare försökt att behandla sin rosacea, var han inte helt övertygad om att vi kunde hjälpa honom. Vi skapade en behandlingsplan för honom innehållande bland annat laser och microneedlingbehandlingar. Resultatet blev fantastiskt enligt honom själv.

 

Visste du att känslig hud är ett tillstånd och inte en hudtyp. Detta tillstånd kan alltså förbättras om man jobbar mot känsligheten. När du har detta tillstånd i huden behöver du tänka extra mycket på att återfukta och lugna huden med milda produkter. Ett tips är att använda parfymfria produkter. Fel produkter kan försämra tillståndet.

Generellt kan man säga att en känslig hud är den hud som reagerar kraftigt mot specifika faktorer. Orsaken till dessa hudreaktioner kan bero på värme, kyla, vind, sol, plötsliga temperaturväxlingar, luftföroreningar och starka hudvårdsprodukter. Hög konsumtion av alkohol, kaffe samt rökning kan förvärra tillståndet. Många upplever att blodkärlen blossar upp och en rodnad uppstår.

 

Rosacea
Rosacea är en hudåkomma som drabbar vuxna efter 20-års åldern och där kvinnor drabbas oftare än män. Till skillnad från acne drabbar rosacea enbart ansiktet. Man vet inte vad inflammationen beror på.

 

Kan jag få hjälp mot rosacea?
Rosacea är en hudsjukdom och vi rekommenderar att man först besöker en hudläkaren för att få en diagnos. Rosacea kan inte botas, men den går att hålla under kontroll. Det finns olika sätt att behandla rosacea beroende av vilken grad av besvär du har. 

 

För dig som vill jobba mot känsligheten har vi tagit fram ett paket med våra bästa behandlingar och produkter för ett optimalt resultat. Paketet är en 8 veckors kurbehandling där man varvar de olika behandlingarna tillsammans med medicinska hudvårdsprodukter för maximalt resultat.

Här har vi samlat de vanligaste frågorna om Rodnad och känslighets-paketet.

 

Vad ingår i paketet?
Det som ingår i paketet är följande:
• Fyra laserbehandlingar mot ytliga blodkärl och rodnader
• Fyra microneedling-behandlingar

• Mesoestetic Couperend maintenance cream- En fuktgivande kräm för känslig hud. Med antiinflamatoriska egenskaper minskar rodnand och ytligakärl. Används morgon och kväll.

Valfri Spf 50


Vem passar detta paket för?

  • Blir lätt irriterad och röd i ansiktet.
  • Har ytliga och vidgade blodkärl.
  • En hy som är extra känslig för olika typer av påfrestning som värme, kyla, sol och torr luft.
  • Som upplever att huden blossar upp och blir lätt rödflammig.
  • Rosacea besvär. 


Vad är microneedling?
Microneedling är en behandling där man gör små mikroskopiska nålstick i huden för att föryngra, släta ut, stimulera nytt kollagen och även behandla ärr och vitiligo. Behandlingen orsakar en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar. Som en naturlig reaktion vill kroppen reparera skadan vilket innebär att tillväxtfaktorer frigörs och huden börjar producera nytt kollagen. Det bildas även nya kapillärer i huden. Resultatet blir en föryngring av huden samt en förbättring av hudens struktur och kondition. Den skapar även mikrokanaler som optimerar penetration av fukt och serum.


Vad gör lasern?
Harmony XL är en mycket effektiv lasermaskin som behandlar känsliga och ytliga kärl. Laserljuset söker upp hemoglobin i behandlingsområdet vilket gör att dem ytliga blodkärlen blir mindre synliga. Metoden är säker och effektiv och ytliga kärl är relativt enkelt att behandla.

Vad är Mesoestetic Couperend maintenance cream?
Mesoestetic är ett prisbelönt, globalt företag inom hudvård och estetisk medicin. Märket består av serierna Home Performance, Acne Solution samt Anti-ageing serierna: Ultimate W+, Energy C, Collagen 360°, Stem Cell och Radiance DNA.

Couperend maintenance cream är en lugnande 24-timmarscreme som motverkar rodnad och vårdar känslig, reaktiv hud. Cremen minskar synligheten av ytliga blodkärl, reparerar och återfuktar huden samt motverkar svullnad. Den hjälper mot irriterad hud genom att stärka blodkärlen och förbättra hudstrukturen.

Läs och boka känslighets-paketet

Continue reading