Hannah FashionableFit Andersson - Jag kände verkligen wow, min hud str – DOCTOR_K
Your cart
Close Alternative Icon
Close Icon

Hannah FashionableFit Andersson - Jag kände verkligen wow, min hud strålar!

Arrow Thin Right Icon

Möt Hannah Andersson - Aka FashionableFit - hon jobbar med människor och hjälper dem genom livet. Fysiskt, mentalt och andligt.

Att komma till DOCTOR_K är andligt.
Allt är så estetiskt tilltalande. Mode, konst och skönhet! in och utsidan, jag tycker att det gifter sig så vackert!

Hannah FashionableFit DOCTOR_K

Ett holistiskt förhållningssätt

Hannah har precis lanserat den digitala plattformen Soothe - ett koncept där hon informerar och inspirerar till att ta hand om sig själv med ett holistiskt förhållningssätt till livet. Fysiskt, mentalt och andligt. Det ena är inte viktigare än det andra menar hon.

Tuff period ledde till bättre hud

Efter en tuff period på det privata planet funderade Hannah mycket över åldrandet och ser nu tiden hon går igenom som en uppbyggande säsong i livet. Att ta hand om huden tillsammans med DOCTOR_K har adderat en ny dimension av välmående för henne.

- Jag försöker att vara kärleksfull mot mig själv på alla plan, säger hon.
Jag fokuserar på att manifestera mina drömmar och mål genom att ta hand om mig själv och lyssna inåt.

- Att komma till DOCTOR_K är andligt. Allt är så estetiskt tilltalande. Mode, konst och skönhet! in och utsidan, jag tycker att det gifter sig så vackert!

 

DOCTOR_K har det senaste inom hudvård

 

Förutom estetiska injektioner med naturliga resultat, så erbjuder vi på DOCTOR_K det senaste inom hudvård och skräddarsyr mängder av hudbehandlingar för alla olika hudtyper. Torr eller fet, bland eller problemhy. Vare sig du drömmer om en sminkfri vardag, eller mer glow, boka en kostnadsfri konsultation här för att se hur vi kan hjälpa dig.


Behandlingsplan hos DOCTOR_K var till stor hjälp för Hannah

- När jag fyllde 30 började jag komma till DOCTOR_K och därifrån blev allt bättre, säger Hannah. Jag kommer inte längre undan med sånt som jag gjorde tidigare. Jag har till exempel varit mycket i solen och det var dags att börja ta hand om min hud. Att få en behandlingsplan från DOCTOR_K var till stor hjälp.

 

En hudrutin i tre enkla steg

- Jag jobbar i tre steg, säger hon. Jag vill inte att det ska kännas överväldigande, bara en rengöring, ett serum och en kräm. Då och då en mask, men jag föredrar att komma till DOCTOR_K och få det gjort. Hannah gillar en enkel rutin. Hon tror på bra produkter och på att göra sin hudrutin konsekvent, kombination med professionell hjälp hos DOCTOR_K.  

 


- PRX - T33 är min favoritbehandling. Jag fick fantastiska resultat av den och kände verkligen att
”wow, min hud strålar!”.

Kommer till DOCTOR_K för djupare hudvård

Utöver den dagliga hudrutinen kommer Hannah också till DOCTOR_K för att boosta huden med djupare hudvård i form av behandlingar och kurer. Hon känner lite extra kärlek för PRX - T33, en nålfri ansiktsbehandling som ökar cellförnyelse och elasticitet i huden samtidigt som den reducerar fina linjer och rynkor.

- PRX - T33 är min favoritbehandling, säger Hannah. Jag fick fantastiska resultat av den och kände verkligen att ”wow, min hud strålar!”.

 


Vi erbjuder 4-för-3-kurer

Hos DOCTOR_K erbjuder vi också kurer med fyra hudbehandlingar till priset av tre. Du kan mixa och matcha mellan olika behandlingar beroende på ditt unika hudtillstånd. Oavsett om hon behöver intensiv fukt, föryngring eller behandling mot specifika hudproblem kan vi skräddarsy en kur som passar perfekt för dig och din hud.

 

VÅRA POPULÄRASTE HUDBEHANDLINGAR