Hyalase Journal – DOCTOR_K
Your cart
Close Alternative Icon
Close Icon

Ida - Jag har hittat tillbaka till mitt naturliga utseende

Arrow Thin Left Icon Arrow Thin Right Icon

BÖRJA OM FRÅN BÖRJAN

Ida gjorde sin första fillerbehandling i läpparna som 19- åring, mest för att det var en trend som alla andra gjorde. Med tiden upplevde hon att resultatet inte riktigt blev som hon hade tänkt sig. Ida kom till DOCTOR_K för första gången som klient i hopp om att rädda den misslyckade fillerbehandling i läpparna genom att lägga in ännu mer filler men fick istället rekomendationen att ta bort allt och börja om från början. Metoden var något nytt för henne men hon litade på sin behandlare och besöket blev istället en fillerborttagning.

“ Jag har hittat tillbaka till mitt naturliga utseende “

- Ida

När en fillerbehandling inte går som man tänkt sig kan vi korrigera detta med hjälp av ett fillerborttagningsmedel. Fillerborttagning är ett material som tar bort filler och bryter ner hyaluronsyra (HA), det vill säga det som de flesta fillermaterialen består av. För estetiska behandlingar använder vi det för att behandla klumpar, puffighet under ögonen man fått av en fillerbehandling, asymmetri eller som i det flesta fall för att korrigera en fillerbehandling som inte blivit lyckad.

 

 

FILLERBORTTAGNING
- TA BORT OÖNSKAD FILLER I BEHANDLADE OMRÅDEN

FILLERBORTTAGNING

Tar bort oönskad filler i behandlade områden.
Läs mer.

BÖRJA OM FRÅN BÖRJAN

Ida gjorde sin första fillerbehandling i läpparna som 19-åring, mest för att det var en trend som alla andra gjorde. Med tiden upplevde hon att resultatet inte riktigt blev som hon hade tänkt sig. Ida kom till DOCTOR_K för första gången som klient i hopp om att rädda den misslyckade fillerbehandling i läpparna genom att lägga in ännu mer filler men fick istället rekomendationen att ta bort allt och börja om från början. Metoden var något nytt för henne men hon litade på sin behandlare och besöket blev istället en fillerborttagning.“ Jag har hittat tillbaka till mitt naturliga utseende “

- Ida

När en fillerbehandling inte går som man tänkt sig kan vi korrigera detta med hjälp av ett fillerborttagningsmedel.

Fillerborttagning är ett material som tar bort filler och bryter ner hyaluronsyra (HA), det vill säga det som de flesta fillermaterialen består av. För estetiska behandlingar använder vi det för att behandla klumpar, puffighet under ögonen man fått av en fillerbehandling, asymmetri eller som i det flesta fall för att korrigera en fillerbehandling som inte blivit lyckad.

 

FILLERBORTTAGNING

TA BORT OÖNSKAD FILLER I BEHANDLADE OMRÅDEN